reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
O masz ... ja tak samo a najgorzej w nocy, bo męża budzę i pyta się czemu tak stękam :-D
hehe powiedz ze uprawiasz s... z obcym ciekawe jak zareaguje. Ja późnym wieczorem to często mam ubaw z M, bo on gada przez sen niestworzone rzeczy, wczoraj np. pytam się czy może spać bo ja nie bardzo a on do mnie PRZEZ SEN mówi, no ja też nie moge zasnąć, ale może mi się uda :rofl2::-)

hehe, ja też miewam takie kopniaki i w jednej sekundzie mam wrażenie że sie zsiusiam:laugh2:

qurcze, nie moge zasnąć, na wieczór jestem zawsze jakaś rozbudzona a teraz jeszcze mam te nogi takie spuchniete, prawą czuje aż pod kolanem napiętą. z laura też mi strasznie puchły ale duużo wcześniej niż teraz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze, mi znajoma (urodziła pięcioro dzieci) dzisiaj powiedziała,że mam brzuch niziutko! Zaczęłam się przyglądać i rzeczywiście, ma rację. Znowu jest mi ciężko i sapię siedząc przed komputerem. Zaczynam się stresować...:baffled:

hehe powiedz ze uprawiasz s... z obcym ciekawe jak zareaguje. Ja późnym wieczorem to często mam ubaw z M, bo on gada przez sen niestworzone rzeczy, wczoraj np. pytam się czy może spać bo ja nie bardzo a on do mnie PRZEZ SEN mówi, no ja też nie moge zasnąć, ale może mi się uda :rofl2::-)

O masz :-D:-D:-D spróbuję hhehehhehe.

Mój nie gada tylko :baffled: chrapie ale da się wytrzymać.

hehe, ja też miewam takie kopniaki i w jednej sekundzie mam wrażenie że sie zsiusiam:laugh2:

qurcze, nie moge zasnąć, na wieczór jestem zawsze jakaś rozbudzona a teraz jeszcze mam te nogi takie spuchniete, prawą czuje aż pod kolanem napiętą. z laura też mi strasznie puchły ale duużo wcześniej niż teraz.

Ja też tak mam.
Ale najlepsze jest jak ma czkawkę - czuję to tak jakby w szyjce czyli pewnie główką w dół ułozone jest maleństwo.

reklama
Magdziunia ja też czuję niziutko, prawie w szyjce. Chyba nasze dzidzie już się szykują do startu :szok:
Smerfa czkawa tez jest wyczuwalna bardzooooo nisko:tak:
Beza mi tez powiedzieli ze mam za nisko brzusio:baffled: wiec sobie wtedy zaznaczyłąm sposobem Wanili wysokosc pepka i co jakis czas sprawdzam. Jak narazie nizej nieschodzi;-)

A mi wczoraj albo bratowa chciała dosłodzic ale nie wiem ale powiedziała ze mi wcale brzuchol nie urusł od ostatniego czasu. A nie było jej miesiac:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry