natusiaMa
Październikowe mamy'08
Te rozstępy zbledną, ale troszeczkę będą widoczne - a co my musimy przechodzić przez ciążę - tylko wiemy my same.
Oj prawda,prawda

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Te rozstępy zbledną, ale troszeczkę będą widoczne - a co my musimy przechodzić przez ciążę - tylko wiemy my same.

Spokojnie ja tez nie mam zadnych wyciekow itp. W poprzednich tez nie miałam a oby dwie córy karmiłamWitajcie dziewczyny!
Kurcze czy wam porobily sie rozstepy na brzuchach.Ja mam normalnie straszne, jak zauwazylam to az mi sie plakac chcialo.Na szczescie juz sie z tym pogodzilam tzn nie placze jak na ie patrze ale wygladaja tragicznie.Zeby norlamalnie takie wielkie wyskoczyly od razu.I chyba jest prawda ze jak maja wyjsc to wyjda, smarujesz brzuchol czy nie.
Mam jeszcze pyt. do tych z Was ktore maja juz dzieciaczki.Czy jak nie mam zadnego wycieku z sutkow, zupelnie nic to moze oznaczac ze nie bede miala mleka.Wydaje mi sie ze juz cos powinno sie pojawiac a tu nic.Strasznie chcialam karmic piersia i boje sie ze nie bede mogla...
Pozdrawiam

Spokojnie ja tez nie mam zadnych wyciekow itp. W poprzednich tez nie miałam a oby dwie córy karmiłam![]()

justyneczka dzisiaj też leż i odpoczywaj. Dasz jakoś radę wytrzymać z tym bólem, później o wszystkim zapomnisz.nie mam nospy, tu tylko paracetamol. mineły bole okresowe ale reszta po staremu. leże dzis cały dzień tyłkiem do góry.