Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My dalej kupujemy chusteczki nawilzonesie przyzwyczailam do nich czy raczki wytrzec czy torebke czy ubranko buty wszystko
teraz to tira chyba bede zamawiac z chusteczkami hehe
Jest jakaś mama planująca zakup chusty dla swojego noworodzia? Zobacz załącznik 862009
Mam kilka chust i na pewno będę chustować drugiego malucha. Bez chusty jak bez ręki. Zakupu nowej póki co nie planuję, ale jeśli trafi się dziewczynka, to może skuszę się na coś w różuJest jakaś mama planująca zakup chusty dla swojego noworodzia?
Niestety tego typu nosidło jest niezdrowe dla bioderekAh no tak cala ja nie dodalam zdjeciaahh ciaza
![]()
Dziewczyny, jestem w swojej pierwszej ciąży i zaczynam mieć chęć zaczynać ciuszkowy szałAle potrzebuje pomocy.. Wiadomo narazie chce kupić coś unisex bo nie wiem kto tam rośnie u mnie w brzuszku, ale pojęcia nie mam jakie kupować rozmiary?! Wiem ze dzieci rodzą się różne.. No i druga sprawa, co kupować.. jest tyle pięknych rzeczy ale co się tak naprawdę przyda? Heelp
![]()
Jestem w Polsce. Załapałam się jeszcze w Lidlu na dżinsy, legginsy i dwa topy. Wolałam brać, bo taniej w UK nie znajdę
Uzylismy jego tylko kilka razy i to jak corki juz mialy po ponad 8 miesiecytak to maluszek jezdzil w foteliku we wozku
![]()
Mam kilka chust i na pewno będę chustować drugiego malucha. Bez chusty jak bez ręki. Zakupu nowej póki co nie planuję, ale jeśli trafi się dziewczynka, to może skuszę się na coś w różu
Niestety tego typu nosidło jest niezdrowe dla bioderek![]()
Ja miałam najwięcej właśnie 68r bo wtedy zaczynasz wprowadzać śpiączki, marchewki itp czyli ciuszki idą się..... Prac xD bardzo częstoDziewczyny, jestem w swojej pierwszej ciąży i zaczynam mieć chęć zaczynać ciuszkowy szałAle potrzebuje pomocy.. Wiadomo narazie chce kupić coś unisex bo nie wiem kto tam rośnie u mnie w brzuszku, ale pojęcia nie mam jakie kupować rozmiary?! Wiem ze dzieci rodzą się różne.. No i druga sprawa, co kupować.. jest tyle pięknych rzeczy ale co się tak naprawdę przyda? Heelp
![]()