Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My dalej kupujemy chusteczki nawilzonesie przyzwyczailam do nich czy raczki wytrzec czy torebke czy ubranko buty wszystko
teraz to tira chyba bede zamawiac z chusteczkami hehe
Jest jakaś mama planująca zakup chusty dla swojego noworodzia? Zobacz załącznik 862009
Mam kilka chust i na pewno będę chustować drugiego malucha. Bez chusty jak bez ręki. Zakupu nowej póki co nie planuję, ale jeśli trafi się dziewczynka, to może skuszę się na coś w różuJest jakaś mama planująca zakup chusty dla swojego noworodzia?
Niestety tego typu nosidło jest niezdrowe dla bioderekAh no tak cala ja nie dodalam zdjeciaahh ciaza
![]()
Dziewczyny, jestem w swojej pierwszej ciąży i zaczynam mieć chęć zaczynać ciuszkowy szałAle potrzebuje pomocy.. Wiadomo narazie chce kupić coś unisex bo nie wiem kto tam rośnie u mnie w brzuszku, ale pojęcia nie mam jakie kupować rozmiary?! Wiem ze dzieci rodzą się różne.. No i druga sprawa, co kupować.. jest tyle pięknych rzeczy ale co się tak naprawdę przyda? Heelp
![]()
Jestem w Polsce. Załapałam się jeszcze w Lidlu na dżinsy, legginsy i dwa topy. Wolałam brać, bo taniej w UK nie znajdę
Uzylismy jego tylko kilka razy i to jak corki juz mialy po ponad 8 miesiecytak to maluszek jezdzil w foteliku we wozku
![]()
Mam kilka chust i na pewno będę chustować drugiego malucha. Bez chusty jak bez ręki. Zakupu nowej póki co nie planuję, ale jeśli trafi się dziewczynka, to może skuszę się na coś w różu
Niestety tego typu nosidło jest niezdrowe dla bioderek![]()
Ja miałam najwięcej właśnie 68r bo wtedy zaczynasz wprowadzać śpiączki, marchewki itp czyli ciuszki idą się..... Prac xD bardzo częstoDziewczyny, jestem w swojej pierwszej ciąży i zaczynam mieć chęć zaczynać ciuszkowy szałAle potrzebuje pomocy.. Wiadomo narazie chce kupić coś unisex bo nie wiem kto tam rośnie u mnie w brzuszku, ale pojęcia nie mam jakie kupować rozmiary?! Wiem ze dzieci rodzą się różne.. No i druga sprawa, co kupować.. jest tyle pięknych rzeczy ale co się tak naprawdę przyda? Heelp
![]()