Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja po kapili używałam takiej 5KOLORÓW!!CZAPECZKI NIEMOWLĘCE rozm. 56 -PROMOCJA (2026960987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Ja pamietam własnie że jak pracowałam w dziecięcym to przychodziły mamy i chciały czapki z własnie z uszami nawet i dla 4 latków. Zobaczymy napewno 2 kupię takie bielizniane po kapieli bez uszu bo z tego co wiem to do szpitala chca własnie takie. a własnie dziewczyny zakładałyście te czapeczki po kąpieli czy tylko w szpitalu bo tak się zastanawiam?
Pierwszy poród miałam bez komplikacji ,a był lekarz również i 2 położne na sali.;-):-):-)Dziewczęta - ta retoryka nie jest potrzebna. Obie macie rację, i nie da się porównać porodu jaki miała As i Ollena - As miała poród z komplikacjami, Ollena miała książkowy. W wielu krajach lekarz przy porodzie jest tylko w przypadku komplikacji - wychodzi sie tam z założenia, że poród to zabieg a nie operacja. Czy to jest słuszne? Może tysiące lat porodów naszych przodków to potwierdzają. Nie wiem czy w Polsce tez kiedyś tak nie będzie - popatrzcie na załogi w karetkach - kiedyś musiał jechać lekarz - teraz jadą ratownicy medyczni.
Doświadczenie z dziećmi mam zerowe, dlatego dużo czytam. I tak chociażby dziś znalazłam dwie sprzeczne opinie na temat kąpania dziecka - nie kąpać codziennie, chronić naturalną warstwę ochronna skóry - wystarczy co 2-3 dni a druga mówi, że kąpać codziennie, tak by w dziecku wyrobić rytuał wieczornego zasypiania - kąpiel, przebranie, masaż, karmienie i luli. I co? mamy które stosują pierwsza wersję są lepsze czy gorsze od mam kąpiących codziennie? Ważne, żeby dziecku i mamie było dobrze.
Był juz temat o cenach wózków, teraz o tym czy kaftanik czy nie, czy w Polsce czy za granicą... szkoda naszych nerwów![]()
Moj G mowil ze mala wyglada jak mormonka;-) W wozku nie mialam zadnej czapki,ale bylo goraco
Wlasciwie kazdy bedzie robil jak bedzie uwazal

Musieli szukac w ksiazce tele, i sami pojechac samochodem do lekarza,wizyte mieli darmowa bo do 6 tyg tak jest
Dla nas to nie pojete ale moja siostra sie przyzwyczaila
W szpitalu po porodzie miala koszule
Mysle ze wszedzie sa jakies plusy i minusy sluzby zdrowia w kazdym kraju
Taka czapka nie nadaje się u nas do szpitala .Dublin.
Odwiedzam od zawsze H&M, Gap, Dunnes Store dawniej, Pennyes tez dawniej, przy Patryku jeszcze.
kingutek ja rodzilam w grudniu, wiec taka czapeczke zalozylam wychodzac ze szpitala i pozniej po kapieli przez pierwsze dni. Teraz planuje po szpitalu a pozniej mam nadzieje, ze bedzie ladna pogoda
MNiej wiecej o taka mi chodzi Ostrzeżenie o przekierowaniu

dziewczyny co lepiej kupic do prania dzieciowych ubranek. Proszek dla dzieci czy żel ?
śliczneZobacz załącznik 424535Zobacz załącznik 424536Zobacz załącznik 424537Zobacz załącznik 424538Zobacz załącznik 424539Zobacz załącznik 424540Zobacz załącznik 424541Zobacz załącznik 424542dzisiejsze zakupyps. ubranka troche wyszły mało kolorowe bo obecnie są mokre bo dopiero je prałam
![]()
Czapkę powinno się zakładać w chłodniejsze dni,ponieważ przez głowę tracimy ok 70% ciepła ,a po za tym chronimy zatoki .pieszczoszka sliczne ubranka, mam sentyment do rozowych)) a zeberka slodka!
kikolek co kto wolija mojemu rzadko czapke ubieram, przy duzych mrozach jedynie.