Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
olejek arganowy kupiłam na ebay, nazywa się dokładnie Argan Dry Body Oil, poczytałam troche opinie i ta firma miała dosyć dobre. Kosztuje sporo ale mi się udało wylicytować za grosze nowy. Ja też się naczytałam samego dobrego o tym olejku, że działa tak naprawdę na wszystko ;-) w konzystencji jest napewno dużo lepszy od Bio Oil któreg używałam w pierwszej ciąży. Bio oil nie wchłaniał się tak łatwo i mi plamy zostawiał na spodniach. Jedyny minu tego arganowego olejku to zapach
nie wiem czy to ta firma czy wszystkie arganowe taki mają zapach, ale mi nie podchodzi. (może też mi się źle kojarzyć bo przecież praktycznie od wszystkiego mi się niedobrze robiło i od tego zapachu też)
u mnie niestety na nogach drobne już się pojawiły.
czy w ogóle interesowało by Cię takie coś?
ja mam tak samo, ale bywają dni że jest lepiej wtedy się łudze że pomału już przzechodzi a tu następnego dnia zaczynma wymiotowac wieczorem ;-) a Ty masz jakieś przeczucia co do płci? kiedy kolejny scan?
aleksiel chyba jakieś zaćmienie umysłu miałam
ale ja do dzisiaj byłam przekonana że Twój nick to alekisiel :-):-) raz rzuciłam okiem i się nie zastanawiałam nad tym, już się poprawie ;-)
ja sama zrezygnowałam z normalnych zajęć aqua bo były zbyt wyczerpujące, troche się boje przemęczać po tych problemach co mieliśmy.
i dobrze zrobiłam bo już ciężko mi było
co do szczepienia na krztusiec to nie wiem jeszcze, ale powiem Ci że ja sceptycznie podchodze do jakich kolwiek szczepień
napewno na grype itp bym się nie szczepiła.
w nocy od 1 do 3 było mi niedobrze i z głową nad miską, od rana to samo, kiedy to się skończy?? pozatym wzięło mnie na jakieś szlochy i przeryczałam się wczoraj