czesc kobietki!!!
Landrynko jak zwykle ciuszki wystrzalowe! I co za cena! Powodzenia w Waszych sprawach! trzymam kciuki za rezultaty! Nie przemeczaj sie za bardzo! Widze, ze Ci sie syndrom wicia gniazda na calego wlaczyl!!!
Agatko ciesze sie, ze odpieluchowanie zaczyna przynosic efekty! Ani sie nie obejrzysz i bedzie po wszystkim. Piekny, skaczacy brzunio!!! Poglaszcz od ciotki! Przegapilam gdzies czy nie pisalas jeszcze jaki imie dla synka wybraliscie? Fajny przewijak! ponizej wkleje Wam nasz ebeyowy nabytek
Mamcia10 gratulacje i witamy wsrod nas pisz jak najczesciej!
Towicz chyba w koncu nie pisalam ale gratuluje coreczki!!! Widzisz mowilam, ze marzenia sie spelniaja! Bedziesz jej wkrotce malowac paznokietki jak podrosnie
Karolina gdzie jestes?
Verita jak przygotowania?
A teraz co u nas... Po usg:
Mlody dobrze, pozostal mlodym, pani gin az krzyknela! Ale ma duze jajka

Wazy... uwaga 1076 g czyli jest do przodu 2 tygodnie jesli chodzi o wymiary! Chyba musze przestac jesc owoce hehe. Ale wiadomo bylo od poczatku, ze chucherko z niego nie bedzie , bo i po kim - ja mam 176 cm a moj M 184.
Serduszko i wszystko na miejscu i ok. Lozysko nisko ale bez paniki, powinno sie jeszcze podniesc, wiec poki co porod naturalny nieskreslony
Teraz o mnie.. po czwartkowej akcji z zaslabnienciem w pracy w piatek rano czekala na mnie notka od szefowej ze musimy przedyskutowac dlaczego nie dokonczylam pracy. Zaslablam w okolicach 14.30 i zaczelam prace kolo 15.15 i nie zdazylam wsystkiego skonczyc, zreszta nie bylo to nic pilnego, co nie moglo by byc zrobione na nastepny dzien a ona mi wyrzuty robi... No i ze wzgledu na stres w pracy, te omdlenia i twardnienie brzucha, mam zwolniene na 3 tygodnie. Czlowiek chce normalnie pracowac ale sie nie da.... Napisze skarge na nia - mam dosc.
Takze powinnam pojawiac sie czesciej teraz
Teraz obiecany brzunio co prawda sprzed 1.5 tyg i przewijak ebeyowy deal za cale 21 fuli

i mlody w 3d ale kiepsko widac nie podobalo mu sie i buzinke nakrywal raczkami. Widac raczke i buzie z profilu.