Karolina1987W
Fanka BB :)
Aleksiel- 3800 to duzy chlopiec i do 40 tyg pewnie by do 4kg urosl
niesamowite, ze juz wiesz kiedy porod i taka fajna data.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperCześć dziewczyny,
Ja po wizycie Leos ma juz 3.800.... dalej glowa u gory wiec uwaga cesarka ustalona na 18.10!!! Mieliśmy jeszcze do wyboru 24 ale to 3 dni przed moim terminem i balam sie ze skoro on taki duzy to moze kombinowac wczesniejsza ucieczkę. Jestem strasznie podekscytowana tym bardziej ze ja tez urodzilam sie 18 tyle ze styczniadziwne to uczucie moc wybrac termin urodzin wlasnego dziecka. Teraz czekamy i odliczamy...15
![]()
, ale duzy chlopak, ciekawe czy waga sie sprawdzi. Bo z usg niby +/- 500g. Mojej siosty mial miec ponad 4kg a mial 3600. Moj syn mial miec 3kg a mial 3700 ;-).
. 16 pazdziernika moja znajoma tez idzie na wywolanie z blizniakami
.Verita ja date poznam dopiero w 36 albo w 38tyg ciazy.Aleksiel duże dziecko fakt. Ja też miałam do wybór datę mnirj więcej i teraz przy trzecim wybiorę i dla mnie to tak samo dziwne się wydaje ze jak po odbiór się zglosze. Na pare miesięcy przed juz wiedzieć.
co nie zmienia faktu Aleks że Leo to duży chłopiec
nie jestem pewna czy w ogóle ponosicie ubranka na rozmiar newborn
raczej od razu wskoczy w 0-3 ;-) ale to musi być uczucie że wiecie kiedy się zgłosić do szpital i kiedy będzie ten dzień :-) ja tu siedze jak na bombie 
najpierw co 15 minut i dosyć długi - bolesne, ale mogą być też od razu szybsze. Ja teraz mam np dwa na godz i potem za dwie godziny jeszcze jednego.. trwające pół minuty, średnio bolesne, raczej takie denerwujące wprawiające w niepokój, to są przepowiadające. Wiesz każda kobietka też jest inna i inaczej to wszystko odczuwa.
w szepionki na grype nie wierze.