reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Witam się niedzielnie, u nas niebo zachmurzone, ciekawe czy lunie?Pozdrawiam.

226858x1fzzl2gfm.gif

JA TEŻ ZA 7 DNI JADE DO POLSKI MOŻE NAWET SPOTKAMY SIĘ PO DRODZE ;-). KIEDY SKŁADAŁAŚ PODANIE O PASZPORT DLA SYNUSIA I JAK ROBI SIE ZDJĘCIE TAKIEMU MALUSZKOWI???????????? POZDRAWIAM:-)
Skladalam wniosek o paszport jak Maksik mial 3 tygodnie,a zdjecia robil moj mąz.Mialam to szczescie ze nie musialam jechac az do Londynu,tylko udalo nam sie zalatwic paszport w Manchesterze:-)

I JAK ROBI SIE ZDJĘCIE TAKIEMU MALUSZKOWI????????????

Fotograf kładzie dzidzie na leżaczku i robi jej zdjęcie takim małym poręcznym aparatem.
I moja rada jest taka, że jak będziesz szła robic zdjęcie weż ze sobą wymiary jakie są wymagane (podane na stronie internetowej konulatu) i przypilnuj aby fotograf zrobił je dokładnie tak jak jest napisane, bo my musieliśmy jechac po zdjęcia drugi raz. Z tego co pamiętam to chyba głowa na tym zdjęciu była za duża:-D;-):-p Na nasze szczęście my też, tak jak Kama mieliśmy spotkanie paszportowe u nas w mieście:tak:

Dzieńdoberek, u mnie dziś nudności, idę do przychodni na rozeznanie teren hihihi.

Cześć Medio. I Jak Tam W Przychodni? Dowiedziałaś Się Czegoś Ciekawego? Pozdrawiam Bardzo Cieplutko W Ten Piękny Dzień

Witaj!
Umówili mnie bezpośrednio do położnej, (jak powiedziałam, że test ciążowy wyszedł pozytywny),:tak:na poniedziałek.

13.jpg

Czesc Medio!!!!!!! Strasznie Spokojnie Na Forum Pewnie Dlatego Ze Pogoda Taka Piekna :-) Napisz Co U Ciebie Jak Samopoczucie? Pozdrawiam.

reklama
Nudności mnie troce męczą, zajadam te ciasteczka imbirowe i piję herbatke imbirową.Nie wymitowałam.Pogoda fakt piękna. Troche smutno mi, bo wychodzi na to,że juz w tym roku niepojedziem do PL. Moje mama ma do nas w sierpniu przyjechac.
A co u Ciebie,iedy do położnej idziesz?Kiedy usg masz?

97.gif
CZESC MEDIO.:-) U MNIE NA SZCZESCIE POWOLI PRZECHODZA MDŁOŚĆI I PRZESTAWILY SIE Z PORANNYCH NA WIECZORNE:tak: ALE JUZ JEST DUZO LEPIEJ NIZ NA POCZATKU. JA JUTRO JADE DO POLSKI ALE PODEJZEWAM ZE TEZ OSTATNI RAZ, A TY SIE NIE MARTW JAK WSZYSTKO BEDZIE W POZADKU A NAPEWNO BEDZIE TO W DRUGIM TRYMESTRZE MOZESZ POLECIEC DO PL. WTEDY JEST NAJBARDZIEJ BEZPIECZNIE. A JESLI CHODZI O POLOZNA I USG TO WIZYTE MAM NA 15 LIPCA JAK BEDE W 20 TYGODNIU ALE W PL. IDE DO GINEKOLOGA TAKZE WSZYSTKO BEDE WIEDZIALA BO TUTAJ OLEWAJĄCO PODCHODZA DO WSZYSTKIEGO:crazy: NIEWIEM CZY TYLKO JA TRAFILAM NA KONOWAŁÓW CZY TUTAJ TAK JEST NA PORZADKU DZIENNYM. :wściekła/y: POZDRAWIAM

Do góry