reklama
JA TEŻ ZA 7 DNI JADE DO POLSKI MOŻE NAWET SPOTKAMY SIĘ PO DRODZE ;-). KIEDY SKŁADAŁAŚ PODANIE O PASZPORT DLA SYNUSIA I JAK ROBI SIE ZDJĘCIE TAKIEMU MALUSZKOWI???????????? POZDRAWIAM:-)Raz lecialam do Polski w 23 tygodniu. Wszystko bylo ok.
Skladalam wniosek o paszport jak Maksik mial 3 tygodnie,a zdjecia robil moj mąz.Mialam to szczescie ze nie musialam jechac az do Londynu,tylko udalo nam sie zalatwic paszport w Manchesterze:-)JA TEŻ ZA 7 DNI JADE DO POLSKI MOŻE NAWET SPOTKAMY SIĘ PO DRODZE ;-). KIEDY SKŁADAŁAŚ PODANIE O PASZPORT DLA SYNUSIA I JAK ROBI SIE ZDJĘCIE TAKIEMU MALUSZKOWI???????????? POZDRAWIAM:-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
I JAK ROBI SIE ZDJĘCIE TAKIEMU MALUSZKOWI????????????
Fotograf kładzie dzidzie na leżaczku i robi jej zdjęcie takim małym poręcznym aparatem.
I moja rada jest taka, że jak będziesz szła robic zdjęcie weż ze sobą wymiary jakie są wymagane (podane na stronie internetowej konulatu) i przypilnuj aby fotograf zrobił je dokładnie tak jak jest napisane, bo my musieliśmy jechac po zdjęcia drugi raz. Z tego co pamiętam to chyba głowa na tym zdjęciu była za duża

reklama
CZESC MEDIO.:-) U MNIE NA SZCZESCIE POWOLI PRZECHODZA MDŁOŚĆI I PRZESTAWILY SIE Z PORANNYCH NA WIECZORNENudności mnie troce męczą, zajadam te ciasteczka imbirowe i piję herbatke imbirową.Nie wymitowałam.Pogoda fakt piękna. Troche smutno mi, bo wychodzi na to,że juz w tym roku niepojedziem do PL. Moje mama ma do nas w sierpniu przyjechac.
A co u Ciebie,iedy do położnej idziesz?Kiedy usg masz?
![]()

Podziel się: