Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie martwi,że tutaj ostatnie usg jest w 20 tyg ciąży, a później nie ma jak oni mogą sprawdzić czy dziecko jest prawidłowo ułożone do porodu i czy nie jest owinięte pępowiną?
Jedna dziewczyna rodziła 14 godz miała rozwarcie na 4 alce i namęczyła się, a okazało się,że kwalifikuje się na cesarę, ale gdyby jej zrobili wcześniej usg to by wiedzieli.
Ja się obawiam, jak to bedzie.

Dzięki, to mnie choć troche uspokiło.Daj znać koniecznie jak urodzisz, a co ma być chłopczyk czy dziewczynka?Polozna sprawdza "recznie" polozenie dziecka-brzuch maca ;-) jest o dziwo dosc dokladna, tak samo, jak podczas kazdej poznej wizyty sprawdza bicie serca.
Ale masz racje,ze zadnych szczegolow juz nie kontroluja tutaj.
Ja jestem tydzien po terminie, pojecia nie mam czy mam rozwarcie i jakie, czy szyjka miekka..![]()
Choc z opieki jestem zadowolona, to jednak brakuje mi badan z prawdziwego zdarzenia![]()

To super, a dlaczego piszesz,że mały;-), przeczucie takie,że to chłopczyk?:-)Wczoraj rano pojechałam do szpitala i miałam swoje pierwsze USG. Wszystko jest w porządku:-) Mały ma 5 mm, serdusko bije normalnie i wsio jest ok![]()