Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz tez zabieram wszystko do kapieli na wszelki wypadek,tj mydelko i reczniczki
No i kupe ubranek i pieluszki tetrowe i zwykle i chusteczki nawilzane,ale malo uzywalam bo kazali mi wacikami i ciepla woda tylko podmywac mala i teraz tez waciki zabieram oczywiscie
i to tyle chyba.Tym razem wezme smoczek w razie ogromnej potrzeby ssania,bo moja Nika dwie doby mi na cycach wisiala a nie jadla tylko ssac chciala i sie bawila a ja nie nadazalam z nakladaniem kremu na pokrwawione sutki

Ale tu to co przychodnia to inne zwyczaje
Wiec jutro wybieram sie na zakupy:-)Nie mam pomyslu narazie....Chyba jakis dresik kupie a pod niego body i kaftanik na dlugi rekawek i z nogaweczkami,do tego paputki no i czapeczka...Co Wy macie przygotowane na wyjscie?Przybiera normalnie na wadze. Myslalam, ze to przez moj pokarm mu sie ulewa, ale chyba to nie dlatego. Problem w tym, ze maly wcale nie chce spac i nie daje juz rady.
Jakies sposoby na sen???????![]()
absolutnie NIE. tylko, żeby troszkę odczekać i wtedy starać się je uspokoić nie biorąc na ręce tylko sama wiem, że to nie zawsze się udaje
, ale nam to pomogło i Aluś po jakimś czasie nawet jak nie chciał spać to nauczył się troszkę sam poleżeć, a My mogliśmy troszkę odpocząć
.

przecież nie wszystkie dzieci są grzeczne i cichutkie:-) ale pociesz się, że drugie może być spokojniejsze
tak jak u mnie;-). No ale tak na serio to On jest jeszcze malutki i może wszystko się unormuje
. Mam taką nadzieję:-).