reklama

Ciężarne na Wyspach

witam Was:-)
my juz jestesmy z Konradem w domku, czujemy sie dobrze, rana po cc goi sie super, moge juz normalnie chodzic od wczoraj:-) maly urodzil sie o 11:04 24.04 i wazyl 3600:-) wszyscy dookola mowia ze jest wielki:-p poza tym sutki mi odpadaja ale daje rade, dzisiaj pokarm juz sam cieknal:tak:wiec jest dobrze:-) maly jest slodziutki, niewiele placze i duzo spi, szczegolnie w nocy:-)
opieka w szpitalu bardzo mila, atmosfera przy cc znakomita:tak: lekarz probowal nas caly czas rozbawiac:-)
odezwe sie pozniej, pozdrawiam:-p

reklama
ada- to swietnie... super ze juz w domciu...teraz odpoczywaj i zobaczysz jak szybko minie ten pierwszy kryzys... strasznie sie ciesze ze ty i dzidzius zdrowi... no no klopsik z niego...

A ja nadal 2w1... i cale szczescie... czekam na maj...
do terminu zostalo mi 10 dni... ale sie boje... kurcze...szok...
Nocka taka sobie nie przespana... mala w brzuszku szaleje w nocy i sie kreci a w dzis spi... skurczy brak... ale przez te nocki nie przespane zaczynam puchnac jak orka.......
Synke w przedszkolu... moj M pojechal do mechanika cos sprawdzic a ja was czytam...
ide zaraz walne sie na lezak w ogrodzie bo jest cieplutko i slonecznie...
moze troszke przysne...
bo nawet nie moge zalozyc obraczki na palec... a buty mnie cisna.... szok...

Ada wielkie gratulacje!!!!! Buziaki dla Was:)

Alex no to się teraz nabiegasz za maluszkiem pewnie masz niezły trening przy nim.
U nas ok. Karol nadal na cycu czesto je i to mnie troche męczy, bo pocycka troche i przestaje i tak co chwilę, a Oli jak czeto jadł w nocy jak był tylko na cycu, bo mój z 4 razy to minium.
Olinda jak się macie, jak mała śpi w nocy?

Czesc Kobietki :-)

Medio - U nas ze spaniem nie jest zle Olivka chodzi spac okolo 19 30 a budzi sie na karmienie tak miedzy 2 a 3 a pozniej tak kolo 6 i to juz jest po spaniu na szczescie lezy spokojnie to ja moge z godz sie zdrzemnac :tak::-D tylko te dziasla :-( ach moglyby wyjsc te zabki bo strasznie ja mecza na szczescie tylko w dzien w nocy jest spokojnie:tak: Ajak Karolek z dziaslami????
Tajchi a u synusia jak dziaselka????

No a u nas dzien ok...
brzuszek mi troszke twardnieje... ale mam nadzieje ze wytrzymam do piatku...

zaczynam strasznie puchnac przez te nie przespane noce jak orka....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry