Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wiadomosc o ciazy byla najwiekszym szokiem dla mojej rodzinki, bo 3 miesiace wczesniej moja siostra poinformowala rodzinke o swojej ciazy, a o mojej rowniez poinformowala ich ta sama siostra tyle ze na poprawinach po jej slubie dokladnie w nowy rokaz zaluje ze mnie przy tym nie bylo. Podobno widok miny mojego ojca "nie zapomniany" he he.
Aaaaa i zapomnialabym sie pochwalic, w niedziele zostalam ciociasiostra urodzila ( 12dni po terminie he he malutka nie chciala wyjsc)
nazwisko bedzie angielskie, mieszkamy w uk, wiec imie tez wolalabym jakies uniwersalne, zeby i moja mama wiedziala, jak to sie pisze i wymawia
tu przewazaja: oliver, victor i oscar,ale juz za wiele znajomych je ma, nie chce sie powtarzac:-(jakies pomysly?
a zdrugiej... dzisiaj bylam w sklepie i widzialam cudne buciki, i to jeszcze wyprzedaz,a nie moge kupic, bo przeciez niewiem, czy meskie czy damskie ;-)matisek rodzilam w Queens Medical Centre i nie bylo tak zle aczkolwiek moglo byc lepiej tzn.opieka bardzo mila i pomocna tylko trzeba bylo na nia dlugo czekacCzesc dziewczyny i witam nowe mamusie
Mysia, banana- ja tez jestem z Nottingham, a dokladniej z EastwoodMysia a w ktorym szpitalu rodzilas?
(czekalam poltora godz.zeby pielegniarka sprawdzila rozwarcie)byc moze bylo duzo porodow tego dnia
Przy porodzie byla polozna i student,ktorzy naprawde sie o mnie troszczyli i pomagali mi
(podczas boli partych student trzymal mi jedna noge a m. druga
bo ja nie mialam sil) Najbardziej sie wkurzylam jak synek nie umial przyssac sie do piersi i plakal,a zadna polozna czy pielegniarka nie miala dl;a nas czasu
Z tego wszystkiego zdecydowalismy sie wrocic do domu wzesniej
Byly plusy i minusy,ale to juz nie wazne,najwazniejsze,ze w tym szpitalu przyszedl na swiat moj skarb 

Zdecydowana wiekszosc moich kolezanek rodzila w City Hospital i tam jest ponoc lepiej... A ty jaki wybralas szpital????

no to ktora pierwsza do rozpakowania