reklama

Ciężarne na Wyspach

DZIEŃ DOBRY:-):-) A MNIE DZISIAJ MĘCZY GŁOWA:-( OLA NIE ŚPI OD 6:dry: NO ALE SIE NIE DZIWIE WCZORAJ PRZED 19 JUŻ SPALA. JA RÓWNIEŻ ŻYCZE MIŁEGO I SŁONECZNEGO DNIA. BUŚKA:tak:

reklama
Ja tak sie przyzwyczaiłam,ż ewstaje codziennie o 6 tak jak mąż idzie do pracy, chciałbym jeszcze pospać ale ciężko.
Olinda życzę by głowa przestała boleć.

DZIEŃ DOBRY:tak::-) ZAPOWIADA SIĘ DZISIAJ PIĘKNY I SŁONECZNY DZIEŃ, GLOWA JUŻ NIE BOLI CHOĆ WCZORAJ DO WIECZORA NIE DAWAŁA SPOKOJU:-(BUZIAKI ( ZA 2 DNI USG:-D)

NAPISZE NAPEWNO :tak: ZAPOIADAŁ SIĘ TAKI SLONECZNY DZIEŃ I CO?????????? SŁONECZKO POSZŁO SPAĆ DELIKATNIE MÓWIĄC:wściekła/y::dry: ALE DOBRZE ŻE NIE PADA, MNIE TROSZECZKĘ ZGAGA MĘCZY ALE LEPSZE TO NIŻ MDŁOŚCI:tak::-D BUZIAKI

No mdłości to koszmar, u mnie tez słoneczko poszło lulu, ach takie uroki tej Anglii. Dziś mąż idzie z małym po kwiatki bo jutro zakończenie roku szkolnego, nareszcie:)

NARESZCIE DZIECI ODPOCZNĄ NO I POWOLI ZACZNIE SIE SZYKOWANIE DO WYJAZDU:-) CO NIE?????? JA NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIE LISTOPADA WTEDY ZNOWU ZOBACZE SIĘ Z MAMĄ I Z SIOSTRĄ NO I FASOLKA WKOŃCU WYJDZIE NA TEN ŚWIAT:-D JA TO JESTEM NIECIERPLIWA:sorry2::baffled: BUSKA

Ja też do cierpliwych się nie zaliczam, a jak czujesz, że druga córunia?
Ja czuję,że u mnie córcia, ale moje przeczucia rzadko się sprawdzają, więc czekam na usg.
Ja mam dziś ogromną ochotę na słodkie, koszmar, obzeram się jak pasibrzuch.

NA POCZĄTKU MYŚLAŁAM ŻE TO CÓRCIA, A TERAZ TO NIE WIEM NIE MAM ŻADNYCH PRZECZUĆ RAZ OBŻERAM SIĘ SŁODKIM ZA CHWILE KWAŚNYM:-D CZEKAM NA USG MAM NADZIEJE ŻE FASOLKA UJAWNI SWOJĄ PŁEĆ:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry