Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CZEŚĆ DZIEWCZYNY WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z USG:-) NO I WSZYSTKO JEST SUPER FASOLKA ROZWIJA SIĘ BARDZO DOBRZE NO A FASOLKA TO NAPEWNO DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!
IDE COŚ ZJEŚĆ BUZIAKI

bo w tym roku to raczej pada wiekszosc czasu
no i jak pojechalam do polski to okazalo sie ze mala ma malutka krzywice i teraz podaje jej zeby wszystko wrocilo do normyNiestey tak, ale nie wiem czy jakby pójść do lekarza i zażądać recepty czy by dali?Oczywiście mówiąć ,że w Polsce każdemu dziecku dają.Ale zobaczcie, jak tu w UK sie jakos tak lekkomyslnie podchodzi do tej sprawy, nie?
. Mnie bardzo przy pierwszym dziecku nawet mama pilnowała bym regularnie podawała wit D3. jak bedę u GP to zappytam się czy mi przepiszą
jak dziecko się urodzi, bo jak nie to trzeba by zakombinowac w Polsce.
KOLEJNĄ WIZYTE W KLINICE Z LEKARZEM MAM W PAŻDZIERNIKU ALE JAK NAJSZYBCIEJ MUSZE DOSTARCZYĆ IM DOKUMENTY Z PRZEBIEGU CIĄŻY Z OLĄ NO I ZE SZPITALA NA SZCZEŚCIE NIE MUSZE ICH PRZETŁUMACZAC BO W TYM SZPITALU PRACUJE DWÓCH LEKARZY POŁOŻNIKÓW POLAKÓW. BUZIAKI