reklama

Ciężarne na Wyspach

DZIEŃ DOBRY:-):tak:DZISIAJ ZNOWU SŁONECZKO ŚWIECI, MAM NADZIEJE ŻE TAK ZOSTANIE DO KOŃCA DNIA:tak: JUTRO O TEJ PORZE BĘDE MIAŁA USG:-D 12 TYGODNI CZEKAŁAM ŻEBY ZNOWU ZOBACZYĆ FASOLKE SZKODA ŻE CODZIENNIE NIE MOŻEMY ZAGLĄDAĆ DO SWOICH MALEŃSTW. ;-) BUŚKA

reklama
Czekam jutro na wieści:)
Ja wieczorami mam nudności.
Zdarzają się szczególnie gdy jestem zmęczona lub zdenerwowana, dzidzia kopie delikatnie, są dni,że cześciej czasem raz na dzień da o sobie znać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.W sierpniu, dokładnie 5 mam usg 3D we Wrocławiu mąz tez będzie ze mną, bo już 6 sam wraca do Anglii, a my zostajemy na dłużej.Dziś Krzysiu ma wreszcie zakończenie roku, zaniósł kwiatki, a jak dawał to był tak zawstydzony,że aż mi się chciało śmiać z niego.

PEWNIE NIEDLUGO SIE SKOŃCZA TE NUDNOŚCI JA JAK ZACZĘŁAM MIEĆ WIECZORAMI TO JUŻ BYŁA KOŃCÓWKA I ZA PARE DNI PRZESZŁY ZUPEŁNIE:tak: USG BĘDZIESZ MIAŁA WE WROCŁAWIU TO ZNACZY ŻE MIESZKAŁAŚ NIEDALEKO CZY W SAMYM WROCŁAWIU BO JA MIESZKAŁAM OKOŁO 20 KM ZA WROCŁAWIEM. TEŻ BYM CHCIALA ZROBIĆ TAKIE USG ALE TUTAJ JEST STRASZNIE DROGIE :wściekła/y::-(

Witam
Odnosnie tego usg- rzeczywiscie tu jest potwornie drogie. Polozna mi mowila zebym sie zastanowila, bo to 600 funtow. No i niestety nie robilam, wiec jak macie okazje i jest tanio to robcie. Pozdrawiamy.

W Polsce usg te trójwymiarowe kosztuje 150 zł wraz z nagraną płytą.
Ale 600 funtów,szok, ja czytałam,że 100-150 w Anglii.

ALEX3MEYER A Twój synuś sliczny,a nie masz problemów z jedzeniem i czy śpi ładnie?

Z tym spaniem to roznie bywa. Niestety wstaje w nocy od 3-5 razy, bo maly chce cyca. A z jedzeniem to calkiem ladnie.Powprowadzalismy juz rozne owocki i warzywka oraz kleik i ladnie mu to idzie. Do butli tylko nie moge go przekonac. Mecze sie juz ladnych pare tygodni, zeby wypil z butli, to moze ladnie noc by przespal, ale bez sukcesow na razie:-(.

Z tym spaniem to roznie bywa. Niestety wstaje w nocy od 3-5 razy, bo maly chce cyca. A z jedzeniem to calkiem ladnie.Powprowadzalismy juz rozne owocki i warzywka oraz kleik i ladnie mu to idzie. Do butli tylko nie moge go przekonac. Mecze sie juz ladnych pare tygodni, zeby wypil z butli, to moze ladnie noc by przespal, ale bez sukcesow na razie:-(.
W sumie to jeszcze maluszek i możesz go jeszcze karmic, pewnie szybko schudłaś po ciąży jak Maluszek ma teki apetyt i dopomina się często cyca:-D.
Ja chciąłbym długo karmić drugie dziecko, przy pierwszym dziecku nie wyszło tak jak planowałam, bo w tamtym czasie studiowałam i zostawał czasem z babcią,a mały jak poczuł butlę to nie chciął pic z cyca, a pokarmu miałm coraz mniej mimo,że ściągałam, więc 4 miesiące i był koniec.:sorry2:

Tak, rzeczywiscie, slyszalam, ze dzieci bardzo szybko przyzwyczajaja sie do butelki i potem juz nie chca cyca.
Schudnac- schudlam bardzo szybko, tak jak mowisz. ale pewnie niedlugo nadrobie, bo lubi sie hamburgerki:-D:-D

reklama
Moj nie dostawal, pytalam HV czy podawac, powiedziala, ze nie, tylko na spacerki czesto chodzic i samemu dobrze jest zazywac, to przejdzie do dziecka z mlekiem. Dlugo sie zastanawialam, czy mojej mamie nie powiedziec, zeby gdzies w Polsce zalatwila i wyslala, ale w koncu nie dawalam, tylko sama bralam tak jak mi ta HV powiedziala. Na razie wszystko jest w najlepszym porzadku i maly rozwija sie bardzo dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry