reklama

Ciężarne na Wyspach

Aha ja dowiadywalam sie w polsce u oli pediatry do którego mam więcej niż 100% zaufania o witamine d3 czy podawać czy jednak nie powiedział że on radzi mi podawać najmniejszą dawke która napewno nie zaszkodzi dziecku a może dużo pomóc i ja napewno będe podawać oliwce tą witamine. Buziaki

reklama
Olinda świetnie,że Oliwia zechciała się pokażać teraz wiesz już jakie ciuszki kupować, choć pewnie masz trochę Oli.
A po co im dokumenty z przebiegu pierwszego porodu i ciązy, czy po to by potwierdzć cesarkę?

Z TEGO WSZYSTKIEGO NIE PODZIĘKOWAŁAM ZA GRATULACJE A WIEC BARDZO DZIĘKUJE JESTEM SZCZEŚLIWA JAK NIE WIEM CO:-):-):-) PRZEDE WSZYSTKIM CHCĄ POTWIERDZIĆ WIADOMOŚĆ O TEJ MOJEJ PRZEGRODZIE W MACICY ALE ICH ZDANIEM TO ŻE ONA JEST NIE OZNACZA ŻE NIE BĘDE MOGŁA SAMA URODZIĆ BYLI BARDZO ZDZIWIENI :szok:(TAKĄ LEKARKA MIAŁA MINE) ŻE MIAŁAM PRZEZ TO ZAGROŻONĄ CIĄZE I CO MIESIĄC MIAŁAM USG ICH ZDANIEM NIE BYŁO TO POTRZEBNE.:baffled: BUZIACZKI I SPOKOJNEJ NOCKI:tak:

TAK IMIĘ BYŁO WYBRANE JAK TYLKO DOWIEDZIELIŚMY SIĘ O CIĄŻY A DLA CHŁOPCA MIAŁO BYĆ OLIWIER:-D BO TEZ ŚLICZNE:tak:ALE MÓJ MĄŻ OD POCZĄTKU JAK I PRZY PIERWSZEJ CIĄŻY TAK I TERAZ BYL PRZEKONANY ŻE BĘDZIE DZIEWCZYNKA NO I JEST. NO I BĘDZIEMY MIELI W DOMKU OLĘ I OLIWIE:-D:-D BUŚKA

Dziewczyny no jak dobrze pójdzie to za tydzień i ja się dowiem kto u mnie w brzuszku mieszka, już dziś nie mam żadnych przeczuć. Myślę tylko o tym by dzidza pokazała swe wdzięki, bo nie chcę życ w niepewności hihi, chcę wiedzieć!
Miłego dnia!

DZIEN DOBRY:-) MEDIO TRZYMAM KCIUKI ŻEBY TWOJA DZIDZIA TAK SIĘ ODSŁONIŁA JAK MOJA OLIWKA :-D BUZIAKI I RÓWNIEŻ ŻYCZĘ SŁONECZNEGO I MIŁEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry