reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarne na Wyspach

myleene czyli jeszcze bardziej mnie utwierdziłas w moim myśleniu.
Na szczęście mój mąż ma podobne zdanie do mnie i w zasadzie nie mamy się nad czym zastanawiać.
A tak na marginesie to ciekawy masz zawód:tak:

reklama
Ja jak kiedys zaszczepilam sie przeciwko grypie, tej zwyklej, to rozchorowalam sie na nia jak nigdy. Tydzien w łóżku...Bez szczepien bylo ok.

Zawod mam fajny. Testujemy zywnosc dla M&S, Tesco, Morrisona itp. I juz wiem, ze czekolady Cudbery nigdy nie kupie:)))

W ZK zmieniono ustawe o chorobach umyslowych, zeby uzasadnic przetrzymanie w szpitalu w przypadku odmowy szczepienia na “swinska grype”, 23.09.2009
Tymczasowo zmieniono Prawo ZK dot. Zdrowia Umyslowego w reakcji na pandemie “swinskiej grypy”, by umozliwic sprawne przetrzymanie osob chorych umyslowo na podstawie zbadania przez jednego lekarza zamiast, jak dotychczas, dwoch – pod pretekstem obaw o nadchodzacych niedoborach personelu w sytuacji pandemii. Zmiana prawa otwiera drzwi diagnozowaniu ludzi, ktorzy odmowia szczepienia na “swinska grype” jako paranoikow, oraz przymusowemu odosobnieniu z podaniem lekow wbrew woli, zgodnie z rzadowym zaleceniem.

Management in Practice - Swine flu prompts changes to Mental Health Act

Myleene - to mnie owiecilas Kobietko nie mialam pojecia ze w szczepionkach jest rtec :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i inne paskuctwa zgadzam sie z Tajchi zawod masz rewelacja i dzieki za oswiecenie juz bede wiedziala co robic czyli NIE SZCZEPIC !!!!!!!!!!!!

myleene normalnie zaczynasz i nie kończysz i trzymasz nas w dreszczyku emocji.
CO Z TĄ CZEKOLADĄ CUDBERY??? :szok:Ja ją uwielbiam tą z orzechami:no:
olinda wszystko jest dobre z umiarem,niestety i trochę rtęci trzeba miec w sobie:-(

jak ktoras jest zainteresowana to przesylam Wam raport o szczepionkach co mysla o nich specjalisci.....:szok: troche jest do czytania ale chyba warto wiedziec ....
nie moge przeslac bo to za duzy plik ale jak ktoras jest zainteresowana to moge przeslac na maila

Ostatnia edycja:
wyslane :tak:
jest tam tez napisane o "wojnie " producentow szczepionek bardzo ciekawy a zarazem szokujacy artkul

ps. a co do czekolady to tez jestem ciekawa

Ostatnia edycja:
reklama
kornasia ja tez poprosze oleksiuk.m@googlemail.com

Sorrki dziewczyny, nie chcialam Was stresowac i trzymac w napieciu, nie mialam pojecia, ze Was zainteresuje:)) Ja tylko tak z doskoku, bo malym sie zajmuje, wiec zrozumcie.

Co do czekolady i wyrobow Cudbery, to cale lato poprzednie je testowalismy. Probek bylo tak wiele, ze nawet w weekendy musielismy siedziec w firmie. Przysylali nawet po 400 probek dziennie. Ogolnie w fabryce maja syf nieprzecietny i juz nie pierwszy raz kiedy znaleziono Sallmonele w ich wyrobach. Dwa lata temu, jesli sie nie myle wyplacali straszne duuuuuze odszkodowanie za zarazenie choroba.
Teraz tez je testujemy, ale mniej jest tego. Mimo to wciaz jest nieciekawie. Wiec jak mam ochote na czekolade, to najlepsza jest ta z tesco za 98 pi:))

Podobnie bylo z produktem odchudzajacym, wiecie, takie proszki do picia. Rozpuszcza sie je w wodzie i niby szejki z nich sa. Firmy nie pamietam, ale jakbyscie nazwami rzucily, to bym przypomniala sobie.

Tajchi racja, wszystkie pierwiastki musimy miec w organizmie, ale pchana na chama rtec to przesada. To tak jakby zbity termometr polizac:)

Do góry