reklama

Ciężarne na Wyspach

Tajchi ja tez styczen 1979:-) ja jestem z 30go a ty?
Medio moj 3 lata starszy ale mentalnie to chyba z 10 mniej....
Pochwalilam sie ostatnio ze maly tak ladnie spi, no to teraz mu sie przestawilo od kilku dni i wstaje co 2godz:-(rano jestem nieprzytomna i zla ale szybko mi przechodzi bo Olo jak tylko mnie zobaczy nad lozeczkiem rozbraja mnie calkowicie usmiechem i gaworzeniem:-D
wazy juz 6200 i okolo 70cm (sama mierzylam wiec nie jestem pewna)
Pozdrawiam wszystkie mamunie i przespanej nocki zycze;-)

reklama
Melka79 a nie mowilam, hahaha:)) U mnie bylo dokladnie tak samo. Jak mial 2 mce przesypial cale noce, a od 3 mca do teraz w nocy jest obowiazkowo pobudka na jedzonko.

Ja jestem z 21.10.1980, tez rekami i nigami trzymam sie tej 2 z przodu. Jeszcze tylko rok i juz stara d..a, buuuu..
Hmmm, z tego wynika, ze ja jako jedyna mam młodszego od siebie męża....co prawda tylko o 16 dni, ale zawsze cos:)))

Medio - moj maz jest starszy ode mnie o cale 3 dni takze jak robimy urodzinki to razem :-D:-D

tak ta 2 z przodu jest pocieszajaca choc musze przyznac ze moja siostra ma 3 z przodu i jest wieksza wariatka niz jak miala 2 oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa :tak::-D:-D

Olinda a to fajnie macie;))) A tak wgóle to Ty mi wydajesz się być barzo spokojna, nie wiem tak mi się zdaje, a siostra to takie Twoje przeciwieństwo tak?
A Twoja siostra ma dzieciaczki|?

Melka a Ty nie wiesz,że dzieci nie wolno chwalić,że ładnie śpią hehe bo zaraz zrobią na przekór :))))(żart)
Myleene no 16 dni to tez w sumie możecie razem robić urodzinki:))))))
Tajchi 5 lat a to pewnie jest wobec Ciebie bardzo opiekuńczy:))))

A mój M jest starszy rok i 3 m-ce. U facetów to nie ma co się sugerować wiekiem bo czasami co starszy to głupszy :tak: Czasami można trafić młodszego a dojrzalszego niż ten starszy.
Wiecie co, byłam teraz miesiąc w domu, wiadomo rodzice, teściowie, babcia. Wszyscy chcieli się spotkać, poodwiedzać, tu mama na zakupy, tu teściowa na obiad i myślałam, że jak tu wrócę do M to trochę odpocznę. Tymczasem Kuba dostał przypadłości, która objawia się niezamykaniem buzi;-) Mam spokój jak ucina sobie popołudniową drzemkę i wieczorem jak idzie spać. Boże jaka to ulga słyszeć własne myśli i mieć chwilę spokoju:-D Chociaż nie powinnam narzekać bo mój Kubunio jest najukochańszym synkiem na świecie!! Przychodzi siada mi na kolanach, przytula się, mówi że mnie kocha i ściska i całuje. Nie jestem leniwą mamą, bawimy się, rysujemy, układamy puzzle, nawet w kuchni mnie nie odstępuje bo jest ciekawy co robie i muszę go angażować we wszystko bo przecież by mnie zamęczył gadaniem, ale jestem taka szczęśliwa jak idzie wreszcie spać!!!!! Nawet jak ogląda bajkę czasem to buzia mu się nie zamyka. Nawet teraz on siedzi na podłodze, układa puzzle i dziamocze. Dobrze, że zaraz będzie kolacja i spać bo padam ale słodkie to szczęście!!!!:-D:-D:-D:-D

Sara123 ja nie mam jeszcze swoich dzieci,ale moja szwagierka ma corke ktorej buzia sie nie zamyka i bardzo czesto mamy jej dosc i prosimy zeby nie gadala tak duzo bo ilez mozna;-)
A co do waszego wieku dziewczyny 30stka to jeszcze nic:-)co prawda ja sama mam 24 dopiero ale wiem ze nim sie obejrze,bede juz miala 30stke na karku:tak:
Ciekawa jestem co tam u Makty bo chyba juz dawno sie nie odzywala?
Milej nocki

No wodniki ja też jestem ze stycznia:-), melka dzień i miesiąc zgadza się dokładnie z twoim tylko rok inny:-).
Myleene- chyba jednak mój jest młodszy bo aż o prawie 3 miesiące, gówniarz jeden:-D.

reklama
Wow, ale fajne pogawędki o wieku :-D Ja własnie 19 września skończyłam 27 :-D Nie czuje się stara ani nic z tych rzeczy. Zwłaszcza, że zwykle nie moge kupić alkoholu bez dowodu, a raz zdarzyło mi się w funciaku, że babka nie chciała mi sprzedać nożyczek!! :-D I to nie jest żart :cool2:

Myleene, mój M jest ode mnie młodszy rocznikowo o rok, dokładnie 255 dni;-) ale nie narzekam na jakąś niedojrzałość czy coś, z tego co widzę po niektórych znajomych to, tak jak mówi Sara, często młodszy jest bardziej dojrzały niż starszy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry