reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarne na Wyspach

Witaski!
Na prace się nie zdecydowałam, proponowali mi na cały etat i musowo pierwsze dwa weekendy, więc ze względu na brak opieki nad Lolkiem nie przyjęłam tej ofery, nie żałuję.
Mąż będzie składał podanie by przenieśli go na drugą zmiane i wtedy ja coś poszukam, ale to dopiero po powrocie z Polski.
A Karol wczoraj był tak marudny,jak nie wiem, na wieczór padałam, a tu nocka cyckania. Nad ranem dał mi z 2 godz przerwy więc mocniej zasnęłam, bo tak co chwilę doił.
Apetyt mam większy, chyba przez to ciągłe karmienie

Mamunia ale masz cudnych chłopców, fajne chłopaczki:)))

reklama
wiecie co wychodzi na to że ja jestem najstarsza z was,chyba tylko Olinda jest w moim wiekuA ja mojemu dałam wczoraj krowie mleko:szok:(ugotowałam budyń),bałam się ale niepotrzebnie;-)
MEDIO
odpoczniesz jeszcze trochę bez pracy:tak:,zawsze sa plusy i minusy z każdej decyzji.
mamunia słodziutkie masz dzieci
sara najwazniejsze czuć sie dobrze

Tajchi dobrze zrobiłaś, ja dziś w telewizji usłyszałam,że do trzeciego roku życia dziecka trzeba podawać mleko modyfikowane, to juz chyba gruba przesada.

Dzien dobry

Tajchi super ze Kacperkowi nic nie bylo po krowim mleku ja tez sie balam dac ale chyba wezme z Ciebie przyklad i tez jej ugotuje budyn. Na to wychodzi ze my najstarsze i chyba jeszcze Medio jest z 80 roku tak mi sie wydaje :tak:

Medio masz racje chyba ich ponioslo z tym mlekiem a z praca masz racje sa sprawy wazne i wazniejsze a dzieciaczki zawsze sa na pierwszym miejscu ja to bym chciala jakas prace do domu zawsze pare groszy by sie zarobilo ale niewiem nawet gdzie szukac

Milego dnia

He he dobre z tym wiekiem :-D To i ja się przyznam : wrzesień 1980. Nie wiem dlaczego ale jak się zastanawiam nad wiekiem to jakoś nie biorę pod uwagę tej 9-tki w obecnym roczniku :-D dzięki temu cały czas mam okrągłe 20 lat nieźle nie? :-D:-D:-D:-D Też tak czasami macie? hihihi
Dobrze, że nie ma między nami dużych różnic choć tak na prawdę to nie ważne!!

Macie rację dziewczyny z tym mlekiem:tak:, ja też maluchom zaczęłam wprowadzać ok 10 miesiąca, a jogurciki dla dzieci nawet wczesniej;-) i Domis nie miał najmniejszych objawów nietolerancji, a Alus tylko po przedawkowaniu:-D, ale i z tym już sobie pradzilismy:-). Wiadomo inna sytuacja jest z dziećmi uczulonymi, ale ja się cieszę, że spróbowałam:tak:.

reklama
Olinda póki 2 z przodu to trzeba się tego trzymać:)))))))
Już niedługo i nie będziemyy dwudziestki buuuuu

A Wasi faceci sa duzo od Was strasi?
Mój 2 lata ode mnie.

Do góry