reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
CZYŻBY WSZYSCY JUŻ SPALI:szok: JA NIESTETY JESZCZE NIE BO BURZE MNIE NAWIEDZAJĄ, ZESZŁEJ NOCY BYLA , W DZIEŃ BYŁA I TERAZ TEZ ZACZYNA WALIĆ :wściekła/y: A JA SAMA Z OLĄ W DOMKU I SIE BOJĘ BURZY:crazy::-(:-(

No widze ze tu grono ciezarnych sie powieksza. Super! Ja to szczerze powiedziawszy nie powinnam tu byc, bo w ciazy nie jestem, ale co tam... lubie ten watek...:tak::-)
To mowisz Olinda ze burza u Ciebie? A ja tez za bardzo burzy nie lubie.... glosno....blyska.... i spac nigdy nie moge.:crazy:

No ja tez caly dzien latalam. A to tu, a to do miasta, a to na basen z Oliwierkiem...
Teraz dopiero, kiedy spi, to mam chwile zeby zasiazc.
A Wy co robilyscie? Nadal lenia masz?

DZISIAJ ZNOWU PÓŁ DNIA PRZESPAŁAM ALE TO PRZEZ TĄ POGODE :wściekła/y: MAM CUDOWNĄ CÓRCIE KTÓRA DAJĘ SIĘ MAMUSI ZDRZEMNĄĆ A SAMA GRZECZNIE SIĘ BAWI ALBO LEŻY KOŁOMNIE I OGLĄDA BAJKI TAKŻE LUZIK:tak:

No to rzeczywiscie masz z nia cudownie. Co do pogody to u mnie juz dzis lepiej bylo, takze nie martw sie , idzie w Twoja strone.
Ciekawe jak tam sie MEDIO W Polsce rozrywa?

JA TEŻ JESTEM CIEKAWA CO SŁYCHAĆ U MEDIO I JAK TAM NA USG WYSZLO BO MIAŁA WE WTOREK ALE MOŻE JESZCZE NAM NAPISZE:tak: IDE SPAĆ NO MOZE JESZCZE CHWILKE POCZYTAM KSIĄŻECZKE. BUŚKI I KOLOROWYCH SNÓW ŻYCZE PAAAAAAA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry