reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
DZIEŃ DOBRY:tak: ALE POSPAŁAM DO 9 30 :laugh2: ZA OKNEM CIAPA I JAK ZWYKLE W TAKĄ POGODE NIE CHCE MI SIĘ NIC ALE CHYBA MUSZE WZIĄŚĆ SIĘ W GARŚĆ I CHOCIAŻ POUDAWAĆ ŻE COŚ ROBIE :-D:-D:-D MIŁEGO DNIA:tak::happy:

ALEŻ DZIŚ MAMUSIE ZAPRACOWANE HO HO:rofl2: JA POSPRZĄTAŁAM , POPRASOWAŁAM A TERAZ ROBIE OBIADEK :tak: POSZLAM TROSZKE NA ŁATWIZNE BO DZISIAJ SERWUJE PYZY Z MIĘSKIEM(Z POLSKIEGO SKLEPU:-D) ALE SĄ PYSZNE DO TEGO SKWARECZKI Z BOCZKU MNIAM, MNIAM:tak: BUŚKI

Czesc czesc.
No, ja znow latam po miescie. Szukam czegos na te chrzciny w Polsce, ale nic nie ma. A ze pogoda na razie dopisuje, to zniklam na pare godzin. Teraz jestem, i tez zabieram sie za chwile za obiadek. A co do polskiego sklepu, to ja tez czesto do takiego tu w Plymouth zagladam. Nie ma to jak niektore polskie produkty! :tak::tak::tak:

Hejka ja dzis tylk osie chciałam przywitac.okropnie sie czuje.

Olinda ale masz dobrze z tym spaniem,ciekawe czy mala tez bedzie takim spioszkiem.
A obiadek pyszniutki nawet z paczki,a te skwareczki do tego to aż mi slinka cieknie na kompa.:-D

TAK TE POLSKIE SKLEPY NAS RATUJĄ JA NAWET SPORO W NICH KUPUJE A TE NIEKTÓRE GOTOWE DANIA PRZYDAJA SIE GDY NIE MAM CZASU STAĆ PRZY GARACH :-p;-) NO I SĄ SMACZNE:tak:

ZE SPANIEM MAM DOBRZE DZIĘKI OLI :tak::-D BO NIEDOŚĆ ŻE DAJE MI RANO POSPAĆ TO NAWET W DZIEŃ JAK MNIE SENNOŚĆ OGARNIA :tak: WTEDY MÓWI DO MNIE ŚPIJ MAMO ŚPIJ :-D A ONA ALBO OGLĄDA BAJECZKI ALBO SIĘ GRZECZNIE BAWI MAM Z NIĄ JAK W RAJU:happy::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry