Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
DZIEŃ DOBRY ALE POSPAŁAM DO 9 30 ZA OKNEM CIAPA I JAK ZWYKLE W TAKĄ POGODE NIE CHCE MI SIĘ NIC ALE CHYBA MUSZE WZIĄŚĆ SIĘ W GARŚĆ I CHOCIAŻ POUDAWAĆ ŻE COŚ ROBIE MIŁEGO DNIA
ALEŻ DZIŚ MAMUSIE ZAPRACOWANE HO HO JA POSPRZĄTAŁAM , POPRASOWAŁAM A TERAZ ROBIE OBIADEK POSZLAM TROSZKE NA ŁATWIZNE BO DZISIAJ SERWUJE PYZY Z MIĘSKIEM(Z POLSKIEGO SKLEPU) ALE SĄ PYSZNE DO TEGO SKWARECZKI Z BOCZKU MNIAM, MNIAM BUŚKI
Czesc czesc.
No, ja znow latam po miescie. Szukam czegos na te chrzciny w Polsce, ale nic nie ma. A ze pogoda na razie dopisuje, to zniklam na pare godzin. Teraz jestem, i tez zabieram sie za chwile za obiadek. A co do polskiego sklepu, to ja tez czesto do takiego tu w Plymouth zagladam. Nie ma to jak niektore polskie produkty!
Hejka ja dzis tylk osie chciałam przywitac.okropnie sie czuje.
Olinda ale masz dobrze z tym spaniem,ciekawe czy mala tez bedzie takim spioszkiem.
A obiadek pyszniutki nawet z paczki,a te skwareczki do tego to aż mi slinka cieknie na kompa.
TAK TE POLSKIE SKLEPY NAS RATUJĄ JA NAWET SPORO W NICH KUPUJE A TE NIEKTÓRE GOTOWE DANIA PRZYDAJA SIE GDY NIE MAM CZASU STAĆ PRZY GARACH ;-) NO I SĄ SMACZNE
ZE SPANIEM MAM DOBRZE DZIĘKI OLI BO NIEDOŚĆ ŻE DAJE MI RANO POSPAĆ TO NAWET W DZIEŃ JAK MNIE SENNOŚĆ OGARNIA WTEDY MÓWI DO MNIE ŚPIJ MAMO ŚPIJ A ONA ALBO OGLĄDA BAJECZKI ALBO SIĘ GRZECZNIE BAWI MAM Z NIĄ JAK W RAJU