reklama

Ciężarne na Wyspach

WIDZE KOBIETKI ŻE POPADALYŚCIE SPAĆ JAK MUSZKI:-D A MNIE MĘCZY ZGAGA :no: TRAGEDIA JAK MACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA TĄ DOLEGLIWOŚĆ TO BĘDE WDZIĘCZNA ZA RADY. DOBRANOC ;-)

reklama
A u mnie takie nudy że aż weny brak:-(
Dzisiaj wybieram się do GP. Szkoda, że nie ma tutaj normalnych ginekologów:-( Człowiek miałby pewnosc, że zajmuje się nim fachowiec:sorry2:

DZIEŃ DOBRY:-) JA JAKAŚ DZISIAJ PELNA ENERGII MOŻE ZROBIE JAKIES WIĘKSZE SPRZĄTANKO, MUSZE WYKORZYSTAĆ MOJĄ ENERGIE BO NIE ZDARZA SIE ZBYT CZĘSTO:rofl2::rofl2:
SYLWIA JA TEŻ NA POCZĄTKU TUTAJ BYŁAM WŚCIEKŁA NA NICH :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z OLĄ CIĄŻE MIAŁAM ZAGROŻONĄ I W POLSCE POWIEDZIELI MI ŻE KAŻDA CIĄŻA BĘDZIE TAKA A TUTAJ CZYSTA OLEWKA:szok::crazy: MIAŁAM OCHOTE WRACAĆ DO PL. NA SZCZĘŚCIE TERAZ ZACZĄL SIĘ 24 TYDZIEŃ I MAM NADZIEJE ŻE DO KOŃCA BĘDZIE OK ALE PRZECIEŻ POCZĄTKI CIĄŻY SĄ BARDZO WAŻNE I GDYBY WYKONALI JAKIEŚ BADANIE TO KOBIETY BY SIĘ TAK NIE MARTWIŁY I DENERWOWAŁY BO PRZECIEŻ TO NIE DOBRZE WPŁYWA NA FASOLKE. TRZYMAJ SIE:tak:

Dzien dobry wszystkim :-)
Jak samopoczucie? Olinda- zgaga jeszcze trzyma? Ja niestety nie znam sposobow, bo nigdy zgagi nie mialam, nawet w ciazy, takze za bardzo nie moge pomoc.:-(
Wiecie co mi sie dzis rano przytrafilo? Poszlam robic kawe i nagle mnie zemdlilo :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:! Ciekawe, bardzo ciekawe...:confused:

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie:-):-):-)
Mieszkamy w Szkocji od 6 mies i nie przypuszczalam ze jeszcze przyjdzie mi tu rodzic troche sie bpoje tego bo ostatnia ciaze bardzo zle znosilam i Konrad urodzil sie w 34 tygodniu tu narazie niby troszcza sie o mnie bardzo no ale coz zobbaczymy....tyle opini juz slyszalam.

ALEX- BARDZO CIEKAWE CO PISZESZ MOŻE DOŁĄCZYSZ DO SYLWI:rofl2::-D:-D
SYLWIA - TO TUTAJ TO RZECZYWIŚCIE STANDARD TYLKO TO P
PYTANIE WYDAJE MI SIĘ NIE NAMIEJSCU :szok::no:
BASIA- TO SUPER ŻE MASZ DOBRĄ OPIEKĘ NIE ZDARZA SIĘ TO CZĘSTO A NAPEWNO NIE NA POCZĄTKU CIĄŻY ( CHYBA ŻE W SZKOCJI JEST INACZEJ:confused:)
A U MNIE ZGAGA POSZŁA SOBIE I MAM NADZIEJE ŻE NIE WRÓCI :tak: KUCHNIE WYSPRZĄTAŁAM NA BŁYSK :laugh2:PRANIE SIĘ SUSZY NO A ZARAZ BIORE SIĘ ZA ODKURZANIE I MYCIE PODŁÓG ALE ZE MNIE DZISIAJ PRACUŚ :szok::szok::-D:-D BUŚKA

A mnie mimo 3 sie nie pytali mimo to ze bylam zalamana jak sie dowiedzialam.Z tego co slyszalam to w Szkocji jest jak wszedzie takie same podejscie ale mi sie jakos udalo:tak:18 bede miec juz 3 usg:-D

Basiu to pięknie 3 usg w tak krótkim czasie to naprawde rzadko spotykane ja do tej pory miałam 2 pierwsze w 9 tc a drugie 21tc i na tym chyba skończe :-(

reklama
Witam po weekendzie,pare dni nie zagladałam tu. do was.

Sylwia m a ty jak sie czujesz masz juz mdłosci.ja obydwie ciaze przechodzilam podobnie,miałam mdłosci tylko w drugim miesiacu.

zQo gratuluje serdecznie,moze bedzie drugi chłopczyk to bedzie równowaga w rodzinie.Dziewczyny masz juz duze to pewnie beda sie opiekowac malenstwem.

Olinda tą energie to zostaw na pozniej:-):-):-) nie szalej za mocno z tym sprzataniem.

Alex no no ciekawe co to?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry