reklama

Ciężarne na Wyspach

hej kobitki

Olinada jak filmik podobał sie.No to posiedzialas chyba jak nigdy,ale pewnie mala dała ci pospac rano.

Alex to ty już jutro wyruszasz do Pl,udanej i spokojnej podróży.Jeszcze tydzien i ja też.

A gdzie reszta cieżarnych mamusiek...

reklama
Hej hej:-):-):-):-)

Mi weny brakuje, tęsknię za Stefanką:-(:-(:-(

Olinda i jak film??? Ja uważam, że bardzo fajny, choc mogły ciut mniej przeklinac:-p

A tak po za tym to nasza pogoda nie nastraja zbytnio:baffled::baffled: szaro, buro:wściekła/y::wściekła/y:

CZEŚĆ MAMUSIE :-) FILM SUPER , CHOĆ MNIE TEŻ TE PRZEKLINANIA ZASKOCZYŁY BO TO CHYBA PIERWSZY FILM GDZIE KOBIETKI TAK PRZEKLINAJĄ:szok:;-) RZECZYWIŚCIE POSPAŁAM DZISIAJ WSTAŁAM O 9 30 :-D
ALEX JUTRO JUŻ WYRUSZASZ ???????
A GDZIE JEST STEFANKA TEŻ WAKACJE???????????? WSZYSCY WYJEŻDŻAJĄ TO NIE SPRAWIEDLIWE:no:;-)

Tak, jutro juz z samego rana jade. Pewnie nie odezwe sie przez nastepne 2 tygodnie, bo moja mama nie ma internetu, ale jak tylko wroce zdam relacje z chrzcin i w ogole co i jak, ok?
A u nas troszke lepsza pogoda. Bylismy teraz na spacerku, ja tez jeszcze w miescie polatalam, ale w sumie to w Polsce kupie juz sobie sukienke...

Olinda sama nie jestes.Ja dzis cąły dzien w domu bo taka pogoda u nas ze szok.Musze biec tylko po Kolina do przedszkola i siedze w domu caly dzien.Deszcz deszcz mnie juz dobija.

CZEŚĆ IZKA- U MNIE NA SZCZĘŚCIE DUŻO LEPSZA POGODA, TROCHĘ WIEJE ALE SŁONECZKO TEŻ SIE POJAWIA NAWET CZĘSTO :rofl2: IDE GOTOWAĆ OBIADEK BO JAK TAK BEDE SIEDZIALA TO NA OBIAD BEDA KULKI Z MLEKIEM:szok::-D

reklama
Hej:-)

U nas o dziwo bardzo ładna pogoda:tak:
Jak tylko rano zobaczyłam słoneczko to zaraz póściłam pralkę z praniem:tak: Marcel śpi to ja pościerałam kurze, pomyłam sobie podłogi i rozwiesiłam pranko:-) Teraz czekam aż wstanie i wybierzemy się do miasta na podbój centrum handlowego;-)
A obiadek już mam gotowy bo wczoraj ugotowałam cały gar zupki jarzynowej:-):tak:

Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry