reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie!
Ja za 2,5 tyg wracam do Anglii to będę zaglądać codziennie. W Polsce jest ok, tylko za mężem tęskno. Brzusio duży i ciężki hihi, Krzysiu szaleje z kolegą i wogóle ma wiele atrakcji. Ja poleczyłam ząbki u dentysty i jakoś to leci. Pozdrawiam.

reklama
DZIEŃ DOBRY KOBIETKI I DZIECIACZKI :-)

ALEX MAM NADZIEJE ŻE RUSZYSZ PEŁNĄ PARĄ NA BB I OPOWIESZ JAK BYLO NA CHRZCINACH NO I WOGULE JAK BYŁO:tak:
JA ODPOCZYWAM MĘZUŚ Z OLĄ NA PLACU ZABAW NO A WE WTOREK SĄDNY DZIEŃ IDZIEMY DO PRZEDSZKOLA MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE DOBRZE OLA JEST NAWET OPTYMISTYCZNIE NASTAWIONA ALE WSZYSTKO WYJDZIE W PRANIU JAK TO BĘDZIE.
MIŁEGO DNIA:-)

No no, to jutro wielki dzien dla Oli :tak:. Na pewno wszystko bedzie w porzadku.
A jak Ty sie czujesz?
Chrzciny byly udane. Troche Oliwierek plakal w kosciele, ale potem usnal i jak mu ksiadz woda glowe polewal, to tylko oko otworzyl, zeby zobaczyc co sie dzieje i znow usnal. Potem zabralam najblizsza rodzine i rodzicow chrzestnych Oliwiera na maly obiadek do miasta.Tam spedzilismy ok 3 godzin. I wlasciwie potem to juz bylo po imprezie. Na wieczor wrocilismy do domu, tam mialam maly torcik, ale to juz tylko z moja mama i moim bratem. Zdiecia jeszcze nie wrzucone na komputer, jak mowilam jakos na nic nie mialam czasu ostatnio, ale dzis zamierzam je wrzucic, wiec cos tam potem pokaze, ok?
A tymczasem pozdrawiamy i milego dnia :-)

WITAM SIE SŁONECZNIE:-) TAK DLA OLI JUTRO JEST WIELKI DZIEŃ NO I DLA MNE TEŻ BOJE SIE ŻE NIE ZAPANUJE NAD EMOCJAMI I BĘDE WYĆ STRASZNA BEKSA JESTEM W CIĄŻY I NIE MOGĘ NAD TYM ZAPANOWAĆ:szok::no: A POZA TYM CZUJE SIĘ DOBRZE BRZUSZEK ROŚNIE JUŻ 10 KG JESTESMY DO PRZODU :szok: A TO JESZCZE 3 MIESIĄCE A WŁAŚCIWIE 89 DNI, ZACZĘŁAM ODCINAĆ CENTYMETR ZUPEŁNIE JAK W WOJSKU:laugh2::-D:-D MOŻE SZYBCIEJ MINIE. BUZIAKI

Witajcie
ja też bardzo długo tu nie zaglądałam.Ale bedac w Pl nie mam tu czasu na nic.nawet na mamy z UK to wpadam na momencik.Caly dzien poza domem.w piatek juz wracam do UK i nawet sie ciesze.
Olinda jak tam samopoczucie twoje?trzymam kciuki za jutrzejszy dzien.Napewno Ola bedzie dzielna.

Alex to wypoczynek udany w Pl.Ja tez zawsze po powrocie z Pl to nie mam czasu albo czlowiek sie troszke rozleniwia i ciezko sie przestawic.

a gdzie reszta ciezarnych?

Trzymajcie sie brzuchatki i nie tylko pa

Wiesz co Olinda, ja tez w ciazy bylam taka placzliwa- to hormony podobno. Ale strasznie! Wszystko mnie wzruszalo. Jakas reklama w tv o sierotach, jakis apel zeby pomoc porzuconym zwierzakom, albo jak w sklepie ogladalam kolderki i lozeczka dla dzieci i sie zastanawialam kiedy w moim lozeczku malenstwo sie pojawi. Normalnie wszystko mnie wzruszalo. I nawet po urodzeniu Oliwiera to mi tak troche zostalo, moglam sie na niego patrzec godzinami i lzy jak grochy po polikach lecialy. :tak::sorry2:Ale juz teraz lepiej, he he :-)
Iza- czy Twoja mlodsza pociecha ma dzis urodzinki, dobrze widze? No to wszystkiego najlepszego dla malego, buziaki :-):-):-)

IZKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NATANA SPEŁNIENIA MARZEŃ W DNIU URODZIN

A U MNIE WSZYSTKO DOBRZE TYLKO DOBIJAJĄ MNIE TE NOCNE WSTAWANIA DO TOALETY ALE WIEM ŻE TO DOPIERO POCZĄTEK:szok::dry:

IDE ZABIERAĆ SIĘ ZA OBIADEK. PAAA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry