reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Dzien dobry.
U nas troszke widze slonko wyszlo, wiec na pewno jakis spacerek bedzie. Wczoraj okropnie lalo caly dzien i nigdzie nie bylismy, ale dzis musze, bo sloiczki mi sie dla Oliwiera pokonczyly i niezaleznie jaka potem bedzie pogoda, to musze wyjsc.
A co u Was wszystkich w planach? Olinda- zaprowadzilas Ole dzis do przedszkola? Jak to wszystko bylo rano?
Milego dnia...

DZIEŃ DOBRY:-) A WIEC MAMY JUŻ ZA SOBA PIERWSZY DZIEŃ PRZEDSZKOLA I BYŁO SUPER. BYŁAM Z NIĄ TYLKO 15 MIN A PÓŹNIEJ WYSZŁAM A ONA BAWIŁA SIE :laugh2: I TAK DO KOŃCA OCZYWIŚCIE MUSIAŁAM TROSZKĘ POPŁAKAĆ BO NIE BYŁABYM SOBĄ ALE BYŁO SUPER W CZWARTEK KOLEJNY DZIEN NO I OLA CHCE ISC JAK WYCHODZIŁA TO MOCNO MNIE PRZYTULIŁA I TROSZKE ZASZKLIŁY JEJ SIĘ OCZKA ALE CHCE TAM WRÓCIC A TO JEST NAJWAŻNIEJSZE:tak::-D:-D

DOBRA ZMYKAM COŚ ZJEŚĆ BO OLIWKA MI NAKOPIE:szok:;-)

A no to swietnie!!! :-):-). Bardzo sie ciesze ze mala chce tam wracac, wszystko bedzie dobrze no i jezyk podlapie.
My bylismy na spacerku i troche tez w miescie na zakupkach, ale teraz juz wrocilam i zaraz tez trzeba sie za obiad brac.
A wiec milego popoludnia i wieczorku :-)

Witam wszystkie mamusie, jestem tutaj poraz pierwszy na tym forum:-). Mieszkamy cala rodzinka w UK od 2,5 roku, niestety nie jestem w ciazy a bardzo bym chciala:-(. Staramy sie juz od 3 lat o dzidziusia i nic. Jetsemy po badaniach robionych w szpitalu i teraz czekamy na wizyte w klinice. Chcialabym sie podpytac czy któras mamusia miala problemy z zajsciem w ciaze i moze miala podobne problemy jak my :sad:

CZEŚĆ AGUS. NIESTETY JA CI NIE POMOGĘ, NA SZCZĘŚCIE NIE MIAŁAM TAKICH PROBLEMÓW I BARDZO CI WSPÓŁCZUJE BO JA SIĘ STARAŁAM O OLĘ 10 MIESIĘCY I JUŻ MYŚLAŁAM ŻE ZWARIUJE A CO DOPIERO 3 LATA. BĘDE TRZYMAŁA BARDZO MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE :tak: ŻYCZE OWOCNYCH PRÓB TRZYMAJ SIĘ:rofl2:

No ja tez niestety nie moge tu nic pomoc i podobnie jak Olinda- staralam sie dosc dlugo , okolo roku i tez juz myslalam ze cos jest nie tak. Tylko ze potem ta ciaze stracilam, a w druga juz po 4 miesiacach zaszlam i to bylo totalne zaskoczenie dla nas.

reklama
DZIEŃ DOBRY:tak: JA JUZ SPRZĄTANIE MAM ZA SOBĄ TAK MI SIĘ NIE CHCIAŁO DZISIAJ ALE JUŻ MUSIAŁAM TYM BARDZIEJ ŻE JUTRO KOLEJNY DZIEŃ W PRZEDSZKOLU. ZARAZ ZABIERAM SIĘ ZA OBIADEK A PÓŹNIEJ LENIUCHOWANIE:laugh2:

ALEX A JAK TAM OLIWIEREK PO POBYCIE W POLSCE RODZINKA NIE ROZPIEŚCIŁA GO ZA BARDZO????????:-D;-)

MIŁEGO POPOŁUDNIA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry