reklama

Ciężarne na Wyspach

WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE:-) POGODA NAS NIE ROZPIESZCZA I DZIAŁA DEPRESYJNIE WIĘC WYBRALAM SIĘ DZISIAJ DO FRYZJERA:tak::-D OCZYWIŚCIE NIE POROBIŁAM RADYKALNYCH ZMIAN NA MOJEJ GŁOWIE ALE HUMOR MI SIĘ POPRAWIL:laugh2::-p A CO U WAS MAMUSIE ?????????????? BUZIAKI DLA DZIECIACZKÓW

reklama
A ja bylam na paznokciach... :-):-) I tez mam humorek lepszy od razu.:tak:

Pada i pada, smuty rzeczywiscie. :-(

Milego wieczorka zycze wszystkim, ale nikt tu oprocz nas Olinda i tak nie zaglada. Wracaj Medio, bedzie razniej! :-)

DZIEŃ DOBRY :-) NIESTETY MUSZĘ SIĘ Z TOBĄ ZGODZIĆ ALEX NIKT OPRUCZ NAS TU NIE ZAGLĄDA I ZASTANAWIAM SIĘ CZY MY NIE WYSYŁAMY JAKIŚ ODPYCHAJĄCYCH FLUIDÓW :szok::szok:;-).

A JA DZISIAJ SAMA W DOMKU NIELUBIE JAK MÓJ MĘŻUŚ PRACUJE W NIEDZIELE ALE CZASEM TRZEBA POZA TYM I KASA TROCHĘ WIĘKSZA TAKŻE JAKOŚ MUSZE PRZEŻYĆ :-(:-(

ŻYCZĘ CUDOWNEJ NIEDZIELI :happy:

I dzien dobry:-)
Oj, opuszczasz sie Olinda- pisz tu zaraz, co tam u Ciebie.
A jak w ogole sie czujesz?

A my dzis leniwie.Maly poszedl na drzemeczke, ja jeszcze nawet nie ubrana. Ale potem mamy w planach gdzies wyskoczyc.
Milego dzionka:-)

DZIEŃ DOBRY;-) ALE SIĘ DZISIAJ PODLE CZUJE, JAKAŚ PRZYMULONA JESTEM , BOLI MNIE KRĘGOSŁUP I PACHWINA PODEJRZEWAM ŻE TO JAJNIK I WOGULE DZISIAJ JESTEM DO BANI:-(:-( JUŻ NIE WSPOMNE O POGODZIE KTÓRA MNIE DOBIJA I JESZCZE TROCHE A NABAWIE SIĘ DEPRESJII:wściekła/y::-(

BUZIAKI

Oj przykro mi slyszec Olinda, ze tak kiepsko sie czujesz, oby bylo lepiej. A na pogode to niestety nic sie nie poradzi :-(, takze chcialabym lepsza, ale coz...:crazy:

A my troche w miescie bylismy, ale niedlugo. A potem to juz w domu cale popoludnie. Jednym slowem nudy!!! :-(

DZIEŃ DOBRY :-) WŁAŚNIE SZYKUJEMY SIĘ DO PRZEDSZKOLA :tak: NO I JA CZUJE SIĘ DUŻO LEPIEJ. :tak:
NIESTETY WCZORAJ DOSTALAM SMUTNĄ WIADOMOŚĆ KOLEŻANKA KTÓRA TU MIESZKA W SOBOTE MIALA OPERACJE BO OKAZAŁO SIĘ ŻE JEST W CIĄŻY POZAMACICZNEJ I USUNĘLI JEJ JEDEN JAJNIK A I Z DRUGIM NIE JEST NAJLEPIEJ:no::no::no: A TAK BARDZO CHCIAŁA MIEĆ DZIDZIUSIA NO I ROK SIĘ O NIEGO STARAŁA :-( GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO I TA OPIEKA TUTAJ ACH SZKODA SŁÓW:wściekła/y::wściekła/y:

ŻYCZE MIŁEGO DNIA:happy:

Czesc Olinda
Przykro slyszec o Twojej kolezance. Wiem dokladnie jak sie czuje, bo tez sie o pierwsza ciaze staralam kolo roku i tez sie nia dlugo nie nacieszylam. Okropnie boli, cos jakby dusi i normalnie wyc sie chce. Pociesz ja, wszystko jeszcze bedzie dobrze. Mnie tez tak mowili i choc im nie wierzylam, to na prawde wszystko sie ulozylo i mam teraz Oliwierka. Ona tez jeszcze zostanie mamusia.

No to dobrze, ze juz lepiej sie czujesz, oby tak dalej.

U nas wszystko ok, tylko ze leje od samego rana, wiec pewnie dzis w domku zostaniemy. Musze tez troche tu ogarnac, bo sie jakos nabalaganilo.
Pozdrawiamy.

reklama
Witam,

Po urodzeniu Oluni po kilku miesiącach z mężem stwierdziliśmy że postaramy się o drugie. I czekaliśmy próbowaliśmy przez ponad dwa lata i nagle coś mnie tchnęło zrobiłam test i był pozytywny poszłam na badania na usg i krew ale niestety nie nacieszyłam się długo tą wiadomością. Myślałam, że oszaleje płakałam obwiniałam wszystkich i siebie.
Po ponad roku znowu spodziewamy się maluszka ale teraz był zaplanowany pod kontrolą lekarza aby nic się nie działo odpoczywałam całe 3 miesiące mimo że chciałam coś w domu zrobić mąż i brat mnie wyręczali ile tylko było można i jestem im wdzięczna. teraz mija 17 tydzień i tylko odliczam czas do końca:)) Mimo iż z nastawienia jestem straszna pesymistą i nie wierzyłam że będę miała maluszka wierzę że to mój mały cud a taka jest prawda że w takim trudnym okresie po poronieniu potrzebne jest wsparcie nie tylko rodziny
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry