reklama

Ciężarne na Wyspach

asinka_z - grunt do pozytywne myslenie. Nie mozesz tak widziec wszystkiego w czarnych barwach. Choc po trosze Cie rozumiem, bo ja tez jak bylam w ciazy z Olivierem, to nie potrafilam sobie siebie wyobrazic z dzidziusiem, pchajaca wozek. Po prostu nie wierzylam, ze mogloby mnie spotkac cos tak wspanialego. Ale spotkalo, wiec glowa do gory. Nic sie z gory nie martw. Pozdrawiam bardzo goraco :-)

reklama
ASINKA ZGADZAM SIE Z ALEX MYŚL POZYTYWNIE JESZCZE TROSZKE I BĘDZIESZ NA PÓŁMETKU A PÓŹNIEJ LECI WIEM SAMA PO SOBIE:tak:

W CZWARTEK MAM WIZYTE U POŁOŻNEJ I CZEKA MNIE POBRANIE KRWI MAM NADZIEJE ŻE WYNIKI BĘDĄ OK I NIE MAM ANEMI W SUMIE CZUJE SIĘ DOBRZE NIE WLICZAM WCZORAJSZEGO DNIA :no: KTÓRY BYŁ POTFORNY I MAM NADZIEJE ŻE JUŻ NIE POWRUCI .

ŚCISKAM MOCNO I CAŁUSKI DLA DZIECIACZKÓW

Czesc
Jakos wczoraj nie mialam weny do pisania, wiec nic sie nie odezwalam, ale dzis postaram sie nadrobic.
I jak samopoczucie? A jak Ola po przedszkolu?

U nas piekna dzis pogoda, wiec spacerek dosc dlugi sobie urzadzilismy. Za chwile jednak musze sie wziac za obiadek jakis.

Pozdrawiamy, milego dnia :-)

DZIEŃ DOBRY:happy: TO PRAWDA NIE CHCIAŁO MI SIĘ WCZORAJ PISAĆ ZRESZTĄ TAKI ZALATANY DZIEŃ MIAŁAM PRZEDSZKOLE, PÓŹNIEJ POŁOŻNA NO I JESZCZE OBOWIĄZKI DOMOWE;-):tak: I PADŁAM SPAĆ JUŻ PO ÓSMEJ :szok:

OLA BARDZO POLUBIŁA PRZEDSZKOLE I WE WTOREK BĘDE ROZMAWIAŁA Z PANIĄ O ZWIĘKSZENIU OLI DNI, TAKŻE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA A TAK BARDZO SIĘ BAŁAM:szok::laugh2::-p

U POŁOŻNEJ TEŻ WSZYSTKO OK

ŻYCZE MIŁEGO I SŁONECZNEGO DNIA :tak: BO U MNIE LEEEEEJEEEE I NIE ZANOSI SIĘ ŻEBY MIAŁO PRZESTAĆ

Hej
Oj juz dawno tu nie pisałam.
Olinda ile ty juz jestes tygodni,nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba na listopad tak?
No teraz to juz pewnie bedziesz coraz czesciej zmeczona.
Fajnie ze Ola tak polubiła przedszkole,to tak jak mój Kolin.własnie daltego mu zwiekszyłam od wrzesnia tez na 5 dni w tyg.Tylko że on sie troche zawiódł po powrocie z wakacji.Okazało sie ze jego pare kolegów poszło juz do szkoły od wrzesnia.A on dopiero od stycznia idzie.no i teraz sie mnie pyta kiedy bedzie mikołaj i swieta bo mu powiedziałam ze on tez pojdzie do szkoly ale dopiero po swietach.

A gdzie reszta ciężarnych bo widze że Olinda sama została.Dobrze ze Alex chociaz tu pisze z Olindą.
U nas dzis piekna pogoda wiec trzeba isc i korzystac.Moze Natan na swierzym powietrzu zacznie lepiej chodzic.

pa

CZEŚĆ IZKA :-) FAJNIE ŻE SIE ODEZWAŁAŚ.

JESTEM TERAZ W 28 TYGODNIU NA 29 LISTOPADA MAM TERMIN I JUZ POWOLI SIĘ MĘCZE A RACZEJ DOKUCZA MI KRĘGOSŁUP KTÓRY NAWIASEM MÓWIĄC JEST W OPLAKANYM STANIE ALE JAKOŚ DAM RADE NIE MAM INNEGO WYJŚCIA:tak:;-)

ODZYWAJ SIĘ CZĘŚCIEJ I BUZIACZKI DLA NATANKA I KOLINA:happy:

Czesc czesc dziewczyny:-)
Tak, Iza- odzywaj sie tez czasem na tym watku, bedzie weselej :tak::tak::-)
No to sobie Olinda posluchalas u poloznej serduszka, co? Dobrze ze wszystko w porzadku. Ja mialam bardza dobrze przebiegajaca ciaze, wlasciwie zadnych dolegliwosci. Troche tylko pozniej mialam za malo zelaza i musialam braz, ale tak to wszystko bylo u mnie super. Oby i u Ciebie tez.

A my moze wyskoczymy gdzies, bo tutaj nie pada ( na razie....;-))
Milego dzionka:-)

OJ TAK POSŁUCHAŁAM SOBIE SERDUSZKA:tak::-D I MI ULŻYŁO BO OLIWKA W DZIEŃ TROSZKĘ LENIWA JEST( CHOĆ NADRABIA W NOCY) I CZASEM MYŚLAŁAM CZY ABY WSZYSTKO W PORZĄDKU I NA SZCZĘŚCIE JEST OK:tak::-D:-D WCZORAJ MIALAM POBRANĄ KREW I SIĘ OKARZE CZY NIE MUSZE BRAĆ ŻELAZA WOLAŁABYM NIE BO PRZY OLI BRAŁAM I JEST OCHYDNE CHOĆ NIE WIEM W JAKIEJ POSTACI TUTAJ PODAJA JA MIAŁAM W TABLETKACH DO SSANIA BLEEEEEEEE OCHYDA :szok:

U NAS CIĄGLE PADA ALE NADROBIŁAM PORZĄDKI W DOMU I WSZYSTKO LŚNI:rofl2: POZDRAWIAMY I BUZIACZKI PRZESYŁAMY:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry