reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
No kurcze, powiem Wam szczerze ze bylabym w ogromnym szoku, gdyby to bylo to :szok:, bo biore pigulki, ale w sumie to nie ma 100% zabezpieczenia, wiec...? Ale mysle ze to tak jakos zupelnie przypadkiem cos mnie rano tak wzielo. No ale zobaczymy, poczekam jeszcze na inne objawy, ale mysle ze chyba nie...:confused:

ALEX- POŻYJEMY ZOBACZYMY:-D:tak: JESTEM DZISIAJ TROSZKE ZMĘCZONA WIĘC ZARAZ OLA DO KĄPANIA I JA TEŻ A PÓŹNIEJ MOŻE JAKIŚ SAMOTNY SEANS FILMOWY;-) BUŚKA

NIESTETY ALEX MÓJ SAMOTNY SEANS BĘDZIE W ŁÓŻECZKU PRZED LAPTOPEM ŚCIĄGNĘŁAM SOBIE FILM LEJDIS BO NIESTETY ALE W TELEWIZJI LIPA:wściekła/y::no: NIECH SIĘ SKOŃCZĄ TE WAKACJE TO PRZYNAJMNIEJ SERIALE PUSZCZĄ:tak:

Pozrawiam i nas dziś pada, czuję się dobrze, nalepsze są lody za rybkami nie przepadam w ciązy. Karolek kopie, Krzysiu szaleje, a ja tęsknie za mężem. Pozdrawiam was i sciskam mocno!!!

reklama
CZEŚĆ MEDIO- NIE PRZEJMUJ SIE POGODA W POLSCE JEST WIĘKSZE PRAWDOPODOBIEŃSTWO SŁOŃCA NIŻ TUTAJ :tak::-D A U NAS ZACZYNA SIĘ ROZPOGADZAĆ BO RANO TO BYŁA TRAGEDIA TAKA ULEWA ŻE PSA BYM NA DWÓR NIE WYRZUCIŁA:wściekła/y::no: MILEGO I POGODNEGO DNIA ŻYCZE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry