reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Olinda bardzo bym chciała córeczkę ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe:tak:

Stefanka z moich wstępnych wyliczeń to 7 kwiecień, ale liczę się z tym że jest to data mocno naciągana bo @ miałam nieregularnie:confused::confused: Na USG się dowiem, a do tego jeszcze dłuuuuuugo:szok:

czesc łosice:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale mnie dzis pacynka nawala i brzuchol bo @ sie przyplontała:tak::tak::tak::tak:

moje dziecko wczoraj obudzilo sie o 1:00 i nie spalo do 3;30 myslałam ze zwariuje:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Sylwia.m- GRATULUJE:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzidzia planowana czy nie??

TO FAKT POCZĄTEK BARDZO SIĘ DŁUŻY, MI PIERWSZE 3 MIESIĄCE CIĄGNĘŁY SIE W NIESKOŃCZONOŚĆ A JESZCZE DO TEGO DOLEGLIWOŚCI CIĄŻOWE :no::szok: A TERAZ JAK PRZEKROCZYŁAM PÓŁMETEK TO JAKOŚ LECI :rofl2: BUŚKA

Oj tak:tak::tak::tak:
Ale myślę, że teraz będzie lepiej niż z Marcelem bo po pierwsze jest co robic, to czas szybko leci, a po drugie juz wiesz jak wszystko wygląda i czego się spodziewac. W szczególności że ciążowe wspomnienia są jeszcze świeże w moim przypadku:-)

Hejka
Sylwia m gratulacje i podziwiam zarazem bo tak szybko.

olinda ty jak ja tez chcialam drugiego chłopca i jest.

Pinka mam te same dolegliowsci,wspolczucia.

ok zmykam pa

reklama
Pinka dałabyś:tak::tak: jakby trzeba było to dałabyś;-)
Ja wiem, że nie raz będzie ciężko ale jakoś wymarzyliśmy sobie dwójkę dzieci z małą różnicą wieku:-) a potem jak podrosną to będzie trzecie:-D:laugh2:

Tak sobie wogóle pomyślałam że dobrze, że dzidzia urodzi sie na wiosnę bo bedzie mi łatwiej. Marcel będzie sobie chasał na ogródku dzidzia bedzie spała w wózeczku a ja się bedę opalac:-p:-p;-) Hehe, żartuję oczywiście:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry