Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), czy monitorują pod ktg ?

Hej Dziewczyny,
jestem po konsultacji, napisze tylko, że maluch dalej ułożony główką do góry, miałam jeszcze jeden scan kontrolny. Na jutro mam się zgłosić na próbę odwracania dziecka, jeśli się nie powiedzie, to w przyszłym tyg. cesarka. Im więcej czytam o tym odwracaniu, tym większy mam mętlik w głowie i boję się.
Vilemo,
Ty kochana pisałaś, że miałaś tutaj robione to odwracanie - czy możesz mi napisać jak to wyglądało ????? Czy jest bolesne, czy długo trwało, czy podają jakieś leki ( podobno w Pl podają jakiś lek zwiotczający mięśnie na czas tego obracania), czy monitorują pod ktg ?
Tylko bardzo proszę, napisz dziś, bo mam to na jutro na 9 rano...
jestem tak zdenerwowana, że pisać nie mogę..

Nie udało mu się i ten drugi lekarz już mu nie pozwolił mnie męczyć. Delikatnie spróbował w jedną stronę przekręcić, dzidzia nie chciała się ruszyć. Więc spróbował z drugiej strony i.. udało się
Nie ma to jak doświadczenie ;-)
I po 16 chwilę mogłam wreszcie jechać do domu, uff... Na szczęście Amelka spała dzisiaj ponad 3 godziny ( co jej się nie zdarzyło z pół roku, ale wstała o 6 rano) jupi, więc Paula nie siedziała z nią sama długo, jakieś pół godzinki. W domu pochłonęłam obiad w trzy minuty, taka byłam wygłodzona hi hi, a potem poprawiłam jeszcze kawką i 2 rurkami z kremem
Teraz idę się trochę położyć, jestem wykończona... Acha, w czwartek mam jeszcze ostatni scan, żeby sprawdzić, czy dzidzia jest tam, gdzie ją dzisiaj umieścili