reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia domyslam sie ze ze starszym dzieciaczkiem jest Ci jeszcze ciezej :tak: ale chyba dobrze, ze juz sie 'sam zajmie soba' i zabawi, bo jesli mialabys go jeszcze na rekach noscic np to by dopiero bylo ciezko :tak:
pinka jak to 3 usg ;-)? tutaj w uk standart to 2 usg

reklama
Witam

ja juz po 3 cim usg maluch ładnie sie obrazał wiec pani mogła go do konca zbadac....i wszytsko ok dzis bylam w gp bo podobno mam anemie po tablety:eek::eek::eek:

wpadne do was pozniej bo mała tak mi ostatnio daje w kosc ze chyba ja własnymi rekoma udusze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide wrzucic ja po prysznic.............

do usłyszenia potem

torbe juz dawno mam spakowana, juz mi sie 2 razy zreszta przydala bo bylam w szpitalu :-D i juz musialam prac koszule do porodu (bo do porodu przeznaczona mam tylko jedna , ona jest w wiekszym rozmiarze, na po porodzie kupilam sobie mniejsze rozmiary ;-) )
z mojego własnego doświadczenia tylko powiem, ze mi dali poprostu szpitany "szlafrok" ten z rozpięciem na plecach

Na szczescie zabawi sie sam, umyje i pojdzie spac :) od poczatku wymagalam od niego duzej samodzielnosic :) zeby pozniej szoku nie doznal...a dzidzi juz nie moze sie doczekac, ciagle mi sie pyta czy juz dzidzia wyjdzie :) bo mam duzy brzucho ;) ostatnio nawet mowi do mnie co masz takie duze CYCOCHY :laugh2: ale sie usmialam...no ale i bunt 5 latka przechodzimy :/

pandorka u mnie na liscie rzeczy do szpitala jest napisane 'koszula nocna albo stary t-shirt do porodu' wiec raczej pozwalaja w swoich rzeczach rodzic :tak:

pinka super ze z maluchem wszystko w porzadku :-)

mamcia gratuluje takiego samodzielnego synka :tak: napewno tez bedzie Ci pomagla przy dzidzusiu, chociazby cos tam podawal przy kapieli ;-)

a u nas troche lepiej, w tym tyg na ktg a potem u poloznej Malej serduszko bilo 150 :-) nareszcie troche mniej, bo wczesniej dobijalo do 180. i kolejna wizyte mam za tydzien, wydawalo mi sie ze pod koniec spotkania sa co 2 tygodnie a nie co tydzien?

aha na kolejnej wizycie bede w 39tyg+3dni myslicie ze juz mi zabookuje masaz szyjki? i w ogole czy takie masaze robia jak sie ma rozwarcie?

Mi ciezko, chodzic nie moge bo mnie na dole boli i juz mam dosyc ciazy.. :/ kolezanki mi mowia: "jeszcze zatesknisz za brzuszkiem" a mi sie nie wydaje :) moze za ruchami.. ale za samym brzuszkiem, ktory przeszkadza to tak srednio.

Spakowana jestem juz dwa tygodnie :) tez mam koszule ale mowili ze mozna w swojej albo ich jak sie chce.

Tak sobie czasami mysle, ze on tam siedzi taki juz gotowy :) w sensie ma pazurki i rzesy i w ogole.. a tak naprawde nic nie musze robic.. (tylko dbac o siebie) i mimo, ze go ze soba wszedzie musze nosic, to jest samodzielny.. a jak wyjdzie.. to sie dopiero zacznie.. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry