Elzu
Fanka BB :)
Ja mam niby proste imie Ela, ale jak sie podpisuje Elzbieta, to juz dla nich problem..
Ubranka mam glownie z asdy (mieszkam 3 min kolo asdy) uzywanych mam malo, bo nie mam tu nikogo, a z Polski wysylac bezsensu. Jak podrosnie dzieciaczek moze kupie jakas pake na ebayu bo wlasciwie mam tylko do 3 ubranka.
Co do biustonosza to bylam w debenhamsie i mnie babeczka zmierzyla i dala mi 36FF! :O wielki... wzielam dwa dwupaki.. a pozniej poczytalam na necie, ze miseczki powinny byc wieksze (ona mi dala takie jakie nosze teraz) wiec tylko jedna paczke rozpakowalam, a druga mam z metka.. wiec jakby to to wymienie na wiekszy.
Ubranka mam glownie z asdy (mieszkam 3 min kolo asdy) uzywanych mam malo, bo nie mam tu nikogo, a z Polski wysylac bezsensu. Jak podrosnie dzieciaczek moze kupie jakas pake na ebayu bo wlasciwie mam tylko do 3 ubranka.
Co do biustonosza to bylam w debenhamsie i mnie babeczka zmierzyla i dala mi 36FF! :O wielki... wzielam dwa dwupaki.. a pozniej poczytalam na necie, ze miseczki powinny byc wieksze (ona mi dala takie jakie nosze teraz) wiec tylko jedna paczke rozpakowalam, a druga mam z metka.. wiec jakby to to wymienie na wiekszy.

do tego mrowienie w dłoniach i mroczki przed oczyma cos strasznego mówie wam to juz 3 ci raz w ciagu 13 tygodni tylko wczoraj obyło sie bez wymiotów
a dzis czuje sie jak by walec po mnie przejechał
to dopiero polowa ciazy a ja mam juz dosccccccccccccc
cameleon rzeczywiscie jest drogi nowy, moze to bugaboo bee nowy jest po £400
chodzi o to ze tutaj nie ma az takich mocnych zim i wozek na jakis wielkich masywnych kolach w ogle nie jest potrzebny.
), zeby dziecko bylo przodem do mamy jak juz siedzi i zeby byl lekki (bugaboo 9 kg, przecietny wozek polskiej firmy 16..)..