reklama

Ciężarne na Wyspach

elzu bardzo ladny wozek :) tez go mialam na oku :) aga.m no mnie tez troche biegunka juz meczy a zawsza mialalm w druga strone problemy :/ mysle ze to orgnizm pomalu sie oczyszcza :)

reklama
aga.m ja rozek dostalam od siostry, kupila mi jak byla w pl
elzu Twoj wozek tez mi sie podoba :))
mamcia u mnie wlasnie tylko tenkaptur jest inny
spacerowka 1.jpggondola 1.jpg
fajnie ze znasz dokladna date spotkania z maluszkiem :)

a ja mam bakterie i dostalam na to antybiotyk (bylam dzisiaj u gp), mowilze ta bakteria zawsz ejest w pochwie tylk oczasami sie 'rozrasta' i dostalam antybiotyk na zachamowanie rozrostu ;) to nie ma zadnego zwiazku z dzieckiem i na dziecko sie nie przeniesie, a zeszlo im tyle z wynikami bo robili testy ktory antybiotyk najlepiej zadziala na ten rodzaj bakterii

agatakat, pewnie juz pisalas ale jakos nie doczytalam.. jak oni ta bakterie u Ciebie wykryli? Tym testem z moczem co robi polozna? Bo mi zadnych dodatkowych testow nie robili, jedyne co mialam to na samym poczatku krew na wszystkie badania i w 28tyg krew na zelazo.

Witam. Moja mala ma juz miesiac :). Ja rozek tez mam z Pl ale za duzo go nie uzywam, wole te sleeping bag (chyba dobrze napisalam). Wozek mam z mamas&papas mpx travel system 8in1 i jestem bardzo zadowolona.
Co do koncowki ciazy to wiem jak sie wlecza te ostatnie tygodnie, ja urodzilam 6 dni po terminie.
Teraz za to mam inne zmartwienia a mianowicie moja waga :/, zeszlo mi tylko 10 kg i nadal 14 do zrzucenia z tej ciazy oraz 10 z poprzedniej masakra wygladam jak king kong z tymi 85 kg.

dzieki za pomoc to moze mama mi podrzuci :)
irka to dopiero miesiac i tak niezle:)
ja narazie przybralam 12 kg.... ale do zrzucenia bedzie wiecej:)
taki plan a zobaczymy jak pojdzie
a wlasnie co z ta witamina K?? zgdadzalyscie sie na to?? a jak tak to w zastrzyku czy doustnie??

elzu na tych paseczkach u mnie wszystko wychodzi ok, jak bylam w szpitalu to babka mi sprawdzala czy wody mi nie odeszly, musiala wtedy wziasc jakis szybki wymaz (troche mi krwi wtedy polecialo po tym badaniu w szpitalu, ale polozna mowila ze to normalne i ze to skutki jej ingerencji).. ale musze powiedziec szczeze ze ja nie wiedzialam ze ona ten wymaz bierze i ze odda to do badania..

i dzisiaj tez gp mi sie pyta czy napewno polozna brala mi ten wymaz bo chcial sprawdzic czy to moje wyniki, a ja ze no chyba :P po prostu tam w szpitalu mialam wtedy regularne skurcze i bylam bardzo zestresowana i nie bardzo kontaktowalam co ona tam robi miedyz moimi nogami..

i szkoda ze nie wiem jak ta moja bakteria sie nazywa :( moj T. sie smieje ze mam 'farme koki' :P

irka pochwal sie jakimis zdjeciami swojej krolewny :)) grzeczna jest? daje mamusi pospac? co do kg to jeszcze zrzucisz nie martw sie, ja po ciazy bede miala do zrzucenia jakies 15 kg lekkkkko....

aga.m nie rozumiem Twojego pytania o witamine k? nic nie slyszalam na ten temat, uswiadomcie mnie :))

reklama
aga.m- u nas polozna dawała małuje do buzi pierwsza dawka zaraz po porodzie 2 kolejne juz jak byłysmy w domu tylko nie pamietam juz w jakich odstepach czasowych...... ale to ci bedzie mówiła na wizytach.....
Ikra- kurcze to juz miesiąc ale ten czas leci:szok::szok: własnie pisz tu czy córcia grzeczna jest a wage jeszcze zgubisz poczekaj:tak::tak: Karmisz cycem????
Mamcia- ale masz fajnie juz niedługo zobaczysz swojego smerfika az ci zazdroszcze:tak::-D

a mnie głod obudził:-p ok lece jeszcze do wyrka bo na 9:30 do pracy:happy: dobrze ze u siebie pracuje to sie spóznic moge ahhahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry