reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
pinka ale bugaboo be mozna ustawic duze kola z przodu i wtedy jezdzic po piasku i kamieniach, a skolei jak male kolka sa z przodu to latwo podbija sie pod krawezniki na miescie ;-) hehe juz przestaje bo robie niezla reklame tej firmie :-D

joasia i wlasnie dlatego lubie uk bo mozna cos z dobrej firmy upolowac w miare tanio ;-) my np kupilismy sobie lozko kingsize drewniane z dobrej firmy ktore ktos uzywal kolo roku, a teraz sie przeprowadza i nie ma miejsca na takie duze lozko :-)

a nasza corka nie da mamusi nic przybrac na wadze, znowu mnie przeczyscila :-( wymiotowalam i wymiotowalam az wszystko wylecialo co zjadlam od rana..

Witam dziewczyny.
Pozwolicie ze sie do was przylacze :-)
Jestem w 22 tyg ciazy , jest to moj 2-gi skarb i nastepny chlopiec.
Jest to moja 3-cia ciaza (niestety nie udalo sie utrzymac poprzedniej).

Powoli sie jakos wdroze i postaram sie pisac czesto.

;-)

doveinred gratuluje malenstwa :)) i wspolczuje bardzo przezyc, ale teraz napewno wszystko bedzie dobrze i juz niedlugo Twoj maluszek bedzie razem z Toba :))

piszemy tutaj roznie, czasami sa kilkudniowe zastoje i nikt nie pisze ;)

agatakat- no to tak jak na moich innych forach, przewaznie to jest przerwa weekendowa co mi nie przeszkadza bo pracuje na nocki w weekend a za dnia spie wiec sie nic nie przegapi :)

doveinred a kiedy zamierzasz odejsc z pracy? ja odeszlam w 31 tygodniu ciazy, pewnie jeszcze ze 3 tygdonie dalabym rade pociagnac, ale juz powoli bylam zmeczona jezdzeniem autem (tracenie koncentracji na drodze).

i w ogole kolo 34-36 tygodnie to juz mi sie wydawalo ze jestem taka gruba i gorzej juz byc nie moze, teraz wiem ze ostatnie tygodnie ciazy sa najgorsze :-p to oczekiwanie, nieregularne skurcze..

Hej dziewczyny ale naskrobalyscie :szok:....No i wrocilismy ze szpitala jestem padnieta jeszcze malego odebralismy ze szkoly myslalam ze juz do domu nie dojde :sorry2: A wiec dostalam date na 22.11 na 7:30 rano :) ludzilam sie ze dostane przed weekendem na 19 ale jednak poniedzialek...to bedzie moj 39+3 dni ogolnie wszystko wporzadku tylko cisnienie mialam wysokie ale to ze stresu :) mala juz glowka w dole wciska sie w kanal rodny, mam nadzieje ze dotrwam do daty...jeszcze 2,5 tyg.
Witam nowa mamusie :) napewno bedzie milo popisac :)
A ijeszcze wkleje zdjecia naszego wozeczka :tak:

Załączniki

• DSCF5980.jpg
    DSCF5980.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF5990.jpg
    DSCF5990.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 49
czesc dziewczyny:) troche mnie nie bylo i sporo do nadrobienia:))
ja od poniedzialku na macierzynskim:)) w koncu:)
i tylko po lekarzach biegam.... w pon bylam u midwife i stwierdzila ze brzuszek za duzy:) wiec dzis mialam usg ale okazuje sie ze wszystko w porzadku....dzidzia wazy 2.900kg wiec jak na 36 tydzien jest ok
ja wozkiem nie musialam sie marwtic dostalam od tesciowej:) tyle co lozeczko ale kupilismy na kiddiecare i powiem ze bardzo jestem zadowolona a zobaczymy jak sie sprawdzi:))
teraz musze tez za biustonoszem pobiegac, a z tym problem bo w jednym sklepie nie mieli mojego rozmiaru powiedziala mi babka ze w piatek- 38G mam teraz ale ten co mierzylam byl na styk :(( a jak jeszcze mi urosna to sie zastrzele hehe
mamcia fajnie juz znasz date kiedy zobaczysz dzidzie:)
ja ostatnio nie za dobrze sie czuje co wieczor biegunka i wymioty i bol zoladka
zobaczymy jak bedzie dzisiaj....
pozdrowienia:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry