reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarne na Wyspach

Kot jesli się niepokoisz to zażądaj by Ci zrobili usg tam ocenią stadium łożyska, powiedz,że się źle czujesz, albo,nabajeruj ich,że odczuwasz bardzo mało ruchów dziecka,i żądaj stanowczo usg, jak nie będa chcieli zrobic powiedz by Ci odmowę napisali pisemnie. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo wszystko będzie dobrze, zobaczysz.
Melka chusty używam rzadko, bo cięzki trochę mój klocuszek.
Carrycot fajny, ale można w nim wozic w samochodzie?
Kornasia hmmm nie sądzę. Ale szczerze u mnie żel nie dawał żadnych rezultatów, leszey był proszek ASTON&PARSONS POWER
aston_parsons.jpg

reklama
KOT mi tez sie wydaje ze powinnas im cos pow ze wzgledu na twoje poprzednie poronienie i szybki czas zajscia w kolejna ciaze, gdyby nie to nie byloby powodow do zmartwien. tak mi sie wydaje ale nie jestem lekarzem........

MEDIO co to za proszek?jakie ma dzialanie?jak sie go uzywa? gdzie go kupic? z gory dziekuje za odp. po zelu rzeczywiscie tylko na chwile jest spoko i Diana sie tak nie denerwuje.... gdybyscie ja zobaczyly jak macha rekoma gdy sie zlosci jak nie moze czegos do buzi wlozyc MASAKRA !!!!!!

Dziewczyny, wiem o jakie mleczka Wam chodzi, chyba je właśnie kupię na podróż, ale wcześniej, za radą Tajchi, wypróbuję, czy nie będzie żadnych brzuszkowych rewelacji :tak:

Melka - to nosidło to całkiem jak moja gondolka od wózka :tak:, tylko nie wiem jak to jest właśnie z mocowaniem - jak to przypiąć?? I czy to będzie traktowane jak fotelik przy ewentualnej kontroli policji?? Kurcze, bo chętnie bym właśnie w tym Krzyśka przewiozła do PL :tak:

Kot - koniecznie naściemniaj co tylko możesz, żeby Ci to USG zrobili!! Muszę Cię jednak pocieszyć, bo ja z @ i polskiego USG miałam termin na 17 lipca a urodziłam 27 :tak:

Kornasia patrzylam pentelke ale chcialam chuste tkana a nie elastyczna, poza tym nigdy nie kupowalam na allegro i nie wiedzialam co i jak:no:
Lucin@ no wlasnie moja gondolka jest miekka i sie nie nadaje, a ta ma pas w srodku i adaptory do pasow w aucie (zobacz film pod zdjeciem). Wlasnie bede szukac na necie moze jakiejs uzywanej albo cos tanszego:tak:Fajna sprawa dla naszych maluszkow zeby sie nie meczyly;-) Ale szczerze mowiac nie wiem jak to jest prawnie widziane:no:

Melka jak tak to super sprawa, warto kupić!!!
Kornasia kupisz to w aptece lub tesco, jest taki proszek to na ząbkowanie.

Melka - masz rację, przecież pasy muszą być!! Ja to na pewno kupię przed wyjazdem i obojętnie za ile - przecież to jest konieczność, a ja nawet o tym nie wiedziałam!! Dzięki Kochana ;-)

Lucin@ widziałam Twoje fotki na picasso super. Jaki masz aparat?
A zdjęcia z usg Krzysia piekne, fajna pamiątka;)))
Ta starsza Pani na zdjeciach to babcia co Ci pomaga przy dzieciaczkach tak?

Dzięki Medio :-D Aparat to stary dobry Olympus E-510 - dla początkujących jak znalazł - a ja właśnie planuję zmienić na Nikona jakiegoś - ale to dopiero w przyszłym roku :tak: A na zdjęciach to moja babcia Krysia :tak: - pomaga baaaaardzo, dzięki niej w ogóle mogę chodzić na siłownię, zakupy, pozałatwiać sprawy - szczerze to bez Niej byłoby fatalnie :-D

PS. W poniedziałek idę zapisać Alicję do jakiegoś przedszkola - mam nadzieję, że będzie gdzieś miejsce (przełamałam się jeżeli chodzi o choroby, nie będę Jej trzymać całe życie w domu :happy:) ...

reklama
Do góry