reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Melka super to samażałuję,że czegoś takiego nie kupiłam.
Lucin@ fajnei miec taką pomoc:))))
A jak Twój mąż pracuje, długo ma jakieś wolne w tygodniu?

Melka - no fajne to - ja też jakbym wcześniej wiedziała o tych płaskich fotelikach miałabym zupełnie inny sprzęt kupiony :sorry: Człowiek uczy się całe życie ...

Medio - mój M pracuje zwykle 5-6 dni w tygodniu od 6 rano do 18-20, zależy jak go załadują (wozi towary do supermarketów) ...

Myleene - ale z tym tyciem to prawda - strasznie ciężko mi się odchudzić tutaj, ale myślę, że większośc tych otyłych kobiet jest na hormonalnej antykoncepcji i stąd ten problem :tak:

Lucin@ jejku to bardzo długo pracuje, a miał juz wcześniej jakies doświadczenie jako kierowca w PL? Mój mąż tez o tym myśli, zarobki chyba dobre?
Olinda, Luci@ jak myślicie waro wysłać męza na kierowcę, mój się wacha, opłaca się by jedna osoba zamiast dwóch pracowała, prosze poradźicie.

Medio - moj maz pracuje tak ze od pon do piatku nie ma go w domu i tak srednio 480- 500 funtow ma to jeszcze zalezy ile ma pracy czy nabije duzo godz a za sobote placa mu razy 1,5 kazda godz a niedziele razy 2 takze jak mamy wieksze wydatki zawsze moze pojsc do pracy w ktores z tych dni i zawsze wyplata lepsza :tak: my z jego wyplaty dajemy rade wyrzyc :tak: takze absolutnie nie nazekam :tak::-):-)

Olinduś dzięki Kochan jesteś:))) Czyli warto o tym pomysleć.
A Ty nie masz po co iść do pracy:))))lepiej być z dziećmi w domciu:))ja tez by tak wolała.

Jak mogę zapytac ile śrenio Wam idzie na życie nie licząc rachunków domowych, ale całą rasztę tak.
Nam na 4 osoby z 150 na tydzień to minimum.

reklama
Medio - mój ma podobnie jak Olindy - jak chce wiekszą wypłatę to po prostu dłużej pracuje, bo ma płacone za godzinę, w soboty i niedziele wiecej, a wydatki mamy w granicach 400-600 na miesiąc, więc podobnie jak Ty :tak:

Mojemu M wszyscy koledzy zazdroszczą (którzy nie pracują w transporcie), bo Kamil często w pracy śpi czekając na załadunek :-D Nie jest to ciężka praca, a bardzo dobrze płatna :tak:

Do góry