• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Doświadczone mamy jak ubiera się dziecko zima do fotelika samochodowego? Wyczytałam, że kombinezon odpada, więc co w zamian?
Nadal jestem na etapie prania i prasowania góry ciuchow. Dostałam kilka kombinezonów, rożki, spiworki, niektóre z nich mają otwór jakby do przeciągnięcia pasów.

reklama
Doświadczone mamy jak ubiera się dziecko zima do fotelika samochodowego? Wyczytałam, że kombinezon odpada, więc co w zamian?
Nadal jestem na etapie prania i prasowania góry ciuchow. Dostałam kilka kombinezonów, rożki, spiworki, niektóre z nich mają otwór jakby do przeciągnięcia pasów.
Ja kupiłam otulacze do fotelika (właśnie są otwory na pasy) i w aucie będę ją odkrywać a w drodze do auta opatulać

Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.
a niech brzeczy sobie. Poza tym, moze jego peoblemy z napieciem spowodowaly ze nie lubi, bo mu nie wychodzilo, meczyl sie i wogole.

Jeśli @mArusia33 ma podobny egzemplarz do mojego gagatka to te 2,3 minutki nic nie pomogą, jeśli dziecko nie lubi leżeć na brzuszku 🤦. Mój do tej pory nie lubi choć próbowałam już wszystkiego i to z pomocą fizjoterapeuty. Fakt, trochę dłużej sobie teraz leży ale i tak brzęczy po chwili. Może jak osiągnie wysoki podpór to polubi.
No tak ale Twoja konsekwencja sprawiła, że się przekręca i inne takie potrzebne rzeczy 😉

Ja miałam śpiworek dedykowany do fotelika, super się sprawdził. Pod spodem były ubrane jak w domu plus cienka czapeczka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry