• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Molla kochana, mysle o Tobie bardzo czesto, trzymaj sie dzielnie

Millia z tego co wiem to kazdy jeden truch sie liczy nie zaleznie czy slay, czy mocny, czy kopniak czy przesuniecie sie dzidziulka

U mnie nareszcie sloneczko :-) za tlo w nocy ciezko mi sie spi maly tak bardzo sie wierci, jego ruchy sa juz naprawde bolesne, ale daje rade, chociaz jak chodze to mi cięzko już

Gotadora dziękuje :-) dotrawaliśmy z Maksiem, co bylo moim marzeniem żeby choć ten tydzień bez sensacji doczekac jeszcze jak w szpitalu bylismuy no i sie udalo :-) huraaaaaaaaaaa !! Teraz marze o tym aby waga wyszla w normie za 1,5 tyg na badaniu i sie okazalo ze ostatni pomiar nozki byl bledem bo tak mi sie wydaje...

Mollunia Kochana, dobrze, ze się odezwałaś :* Trzymam mocno kciuki za betę &&&&&&&&&&&&&&& Wyniki powinny być na cito, bo to szpital w końcu. Daj proszę szybko znać. Jestem z Tobą całym sercem :*

[FONT=&quot]Oskaa no w ciąży nie mogę używać kosmetyków które do tej pory używałam ponieważ w większości były to preparaty z kofeiną, retinolem czy witaminą A , których w ciąży absolutnie stosować. Ja też się maluję, nie popadam w skrajności [/FONT]

[FONT=&quot]Sylwia1985 współczuję tych rewolucji, mam nadzieję że już lepiej i trochę się uspokoiłaś.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Molla Słońce jak dobrze że się odezwałaś, jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Dziewczyny odebrałam wyniki badań i tak jak podejrzewałam nie może być wszystko w porządku bo by było za pięknie przecież prawda?! Nie wiem czy to złe wyniki dowiem się dopiero 29 –go, ale może Wy macie jakieś swoje i pomożecie mi w interpretacji…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Wypiszę nieprawidłowości:[/FONT]
[FONT=&quot]Krwinki białe –norma 3,50-10,00 ja mam 14,66[/FONT]
[FONT=&quot]Hematokryt-norma 37,0-47,0 ja mam 33,5[/FONT]
[FONT=&quot]MCV- norma83,0-103,0 ja mam 82,9[/FONT]
[FONT=&quot]% neutrocytów- norma 45-70 ja mam 85,3[/FONT]
[FONT=&quot]%limfocytów norma 20-45 ja mam 10,4[/FONT]
[FONT=&quot]Liczba neutrocytów- norma 1,80-7,70 ja mam 12,51[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Jak nie urok to…do tego zaczyna mnie strasznie kłuć lewa pierś gdzie mam skupisko torbieli. Chodziłam z tym do onkologa, lekarz mówił że torbiele nie są groźne tylko troszkę dziwne jest to że tak się łączą w tym jednym miejscu… no i powtarzał ze jak uda mi się zajść w ciąże to najprawdopodobniej pozbędziemy się problemu bo to się rozejdzie…No ale te ukłucia mnie niepokoją wiec chyba znowu czeka mnie wizyta u onkologa, niech to zobaczy, może z tych hormonów coś tam się znowu porobiło, wcześniej jak brałam Clostilbegyt też strasznie się powiększały…eh…i jak tu się cieszyć ciążą…[/FONT]

Maja, lekarzem nie jestem ale... Mozliwe, ze masz niedobor zelaza, anemie oraz mozesz miec jakies zapalenie. Zbadaj sobie mocz jeszcze czy tam nie masz. Dobrze sobie na start zrobic obok normalnego badania takze posiew. Jak bedziesz miala bakterie i inny badziew to ci dokladnie powie co.

Podwyzszone leukocyty sa w ciazy normalne... Mozliwe ze twoj organizm z czyms walczy. Moze to jeszcze po stymulacji.

Musisz pogadac z lekarzem. I mocz sobie zrob.

Nic nie piszesz o hemoglobinie, znaczy ze w normie. To super!

reklama
milagors dziękuję! Ale to dziwne że lekarz nie zlecił mi innych badań no i moczu przede wszystkim, o wszystko się człowiek musi dam martwić. Kurcze, niedobór żelaza? Biorę witaminy w których jest go 14 mg 100% to jeszcze za mało? Anemia? Matko...Tak, hemoglobina ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry