Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co to za jakieś gadanie o spadku skoro nie mają bety z poprzednich 24h a nie spadała ona poniżej poziomu Twojego ostatniego wyniku. Pamiętam, że w Novum dr. T nawet zakazała mi powtórek bety po USG w 24 dpt bo mówiła, że ona już tak nie przyrasta i tylko sters nie potrzebny z tego będzie (ja wtedy plamiłam i bałam się, że zaraz zacznie mi betka spadać więc chciałam ją kontorlować). Czy te patałachy nie mogą zrobić Ci USG? Nie rozumię tej znieczulicy. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale wczoraj fryzjerka a propos lekarzy opowiadała mi o swojej bratowej, która po śmierci jej brata wyszła ponownie za mąż i wieku ponad 40 lat starała się o dzidzię. Jak się jej udało (długo nie mogła zajść) to pognała do lekarki u której leczyła się od ponad 20 lat, i która praktykuje w szpitalu, który w Krakowie specjalizuje się w ciążach zagrożonych. Pani doktor stwierdziła po USG, że płód jest martwy i dała jej tabletki poronne. Bratowa byla tak załamana, że ich nie wykupiła, pojechała do domu i chodziła od ściany do ściany aż jej mąż stwierdził, że jadą na IP. Tam zrobili jej USG i okazało się, że zarodeczek mimo, że mniejszy a ona plami wykazuje słabą akcję serduszka więc nadzieja jest i położyli ją do szpitala. Nadziej ma na imię Lenka i ma niespełna roczek. Mam ogromną nadzieję, że jednak Twoje maleństwo walczy, przecież nie krwawisz, na pewno nie ma drastycznego spadku bety a na ostatnich usg widać było, że zarodeczek rośnie.