• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sylwia...proszę cie, nie denerwuj się! na pewno wszystko będzie dobrze...a powiedz mi...czy ty lezysz i odpoczywasz czy ty chodzisz do pracy?

Misia...ja w ciągu tego tygodnia mam zrobić ktg, bo 29 już do szpitala, wiec mysle, ze jakos dotrzymam. a powiedz mi co ty robilas, żeby mieć tak dużo pokarmu? pilas te heratki? jadlas jakos specjalnie? pilas dużo wody? skoro rodze przez cc, Marcel jest chudziutki, to chciałabym go upaść troszkę:tak:

u mnie od poniedziałku będzie chyba skrecanie mebelków u Marcelka w nowym mieszkanku, niestety jest na 3 piętrze, wiec wejde tam dopiero po porodzie, ale może maz mi zrobi jakies fotki:-)

Oskaa to masz weekend pełen roboty, ale jakże przyjemnej :-)

Miliaa będziesz miała niespodziankę jak wygląda mieszkanie po remoncie, mnie chyba też czeka taka niespodzianka, no chyba że będę na chodzie i wejdę na górę, ale ja mam tylko jedno piętro do pokonania.

Misia to wspaniała wiadomość,że masz tyle jedzonka dla Lidki, ja też już tym zaczynam się martwić, mam nadzieje,że będę mieć czym karmić moje skarby

a to słoneczko ... to było tak dla zmyłki, już nowu jest szaro, buro i ponuro :baffled:

Dziewczyny mam problem z netem. Leze w szpitalu w ostrowcu sie polozylam,jednak,szkoda ze znow,do tego nie u mnie,bo ten z mojej miejsowosci ma uelip. U tego co bylam w srode co dal mi skierowanie dzis mnie pezyjal na IP wywalczyla,wywalczylam by mi xzrobili bete i czekam. Tak sie boje i czuje,ze nie jest dobrze. Pozdrawiam.molla

Molla...ja mimo wszystko mocno wierze, ze ci się udało!! trzymam kciuki &&&

Misia...czyli wszystko zależy od organizmu, kurde, mam nadzieje, ze u mnie tez pokarm się pojawi od tak:-D

a może ktoras wie, jak powinno liczyc się ruchy dziecka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry