• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilia oczywiście,że do lekarza! a nie miał w ciągu ostatnich paru lat np. kleszcza? czasem objawy pokazują sie sporo czasu później, i to moze być. paraliż częściowy, drętwienie, porażenie...Przypomnijcie sobie, bo też są specjalne badania na to.

Lilia, w tym przypadku konieczna jest wizyta u lekarza. Już on na pewno będzie wiedział, na jakie badania wysłać męża.
Nie zakładaj, proszę, najgorszego. I żadnej szperaniny na doktorze google :tak: Będzie dobrze.

Maja a płaciłaś za mrozenie? Jeśli tak, to na rok. A dlaczego nie używasz normalnych kosmetyków - tych co do tej pory? Ja używam wszystkich kosmetyków i normalnie się maluje.

Właśnie wróciłam od fryzjera i jakoś tak mi miło. Pojechałam też na zakupy złowić jakieś ciuchy dla siebie i oczywiście wypatrzyłam przecudną sukienkę bez ramiączek, rozkloszowaną w super cenie. Stoje i gapie się na nią jak ciele w malowane wrota, podchodzi do mnie dziewczyna z obsługi i mówi, że to piękny model w wyjątkowej cenie tylko do jutra i pyta z wyraźnym powątpiewniem czy szukam czegoś dla siebie czy dla kogoś? Zakłada z góry opcję nr 2 i mówi bo jak dla kogoś to radzę jednak przyjść i przymierzyć. Hm czy można kupować sukienkę dla kogoś pełnoletniego, no jeszcze jakbym była facetem to bym się nie zdziwiła tym pytaniem a tak to mi się odechciało ją kupować. Oczywiście nic innego mi się nie spodobało, będę latać po porodzie w samych majtach (tych poporodowych siatkowych hi hi) i biustonoszu do karmienia - sexy zestaw nie ma co:-D Swoją drogą dlaczego biustonosze do karmienia i te majty są takie obskurne. W końcu wracamy do naturalnych kształtów i do naszej świadomości powraca fakt, że jesteśmy kobietami a to co oferuje nam przemysł odzieżowy temu zaprzecza.
Dziewczyny a czy wiecie co u Molli i Sylwi - nic się dziewczyny nie dozywają. Może są na staraczkach? Ja cały czas o nich myślę i się martwię bo tak nagle zamilkły.

reklama
kiwisia...biustonosze i majteczki sa piękne z Biustonosze do karmienia Alles, kolekcja biustonoszy laktacyjnych Mama by Alles ja kupowałam i jestem bardzo zadowolona...wszystko to bawelna antybakteryjna, wiec przygotowanie do karmienia + jakość i wygląd:tak: ja mam zestaw mama rene i jestem zadowolona. boje się tylko, ze mi piersi jeszcze bardziej urosna po porodzie, wiec nie kupuje na razie innego.

o matko, ale mam uczte - buleczki maślane z biedronki + nutella...Marcel przeszczęśliwy!:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry