Tylko kp.tylko KP czy dokarmiasz mm?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko kp.tylko KP czy dokarmiasz mm?
U nas prawie przy każdym karmieniu jest kupa. A w nocy ewidentnie sie pręży biedna i nadyma, a tu nic...A musi w nocy robic kupy?moja nigdy nie robila czasami tylko baki lecialy ale i to rzadko.
Moja to po każdym karmieniu 5 kup. W nocy chyba z pół małej paczki Pampersów poszło, Z byłam na noworodkach zapytać czy to ok. Powiedzieli, że okU nas prawie przy każdym karmieniu jest kupa. A w nocy ewidentnie sie pręży biedna i nadyma, a tu nic...
No wiesz gdyby nie ten dech to by czlowiek ....U nas prawie przy każdym karmieniu jest kupa. A w nocy ewidentnie sie pręży biedna i nadyma, a tu nic...
Było czysto@fredka84 i jak Kajtek zrobil mega kupe w nocy?
My siedzimy w domu Misce oko w nocy zaropialo tak ze musialam dzis otwierac a gadzina noe daje sobie pomoc.do lekarza nie bylo juz numerkow wiec jutro bede probowac.jestem tym juz zmeczona przed zlobkiem bylam padnieta ale nie az tak a tu jak nie urok to sraczka![]()
Ooo tak, miałam tak samoMoja to po każdym karmieniu 5 kup. W nocy chyba z pół małej paczki Pampersów poszło, Z byłam na noworodkach zapytać czy to ok. Powiedzieli, że ok
Tragedia z tym zlobkiem wczesniej nie chorowala a teraz non stop.Było czysto. Za to dał czadu z budzeniem się co godzinę po smoczka
. A kupa pół godziny temu była
Kurczę, biedna Misia![]()