• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a czy to mozliwe ze np.Misce moga sie zapychac te kanaliki lzowe.mysle teraz glosno bo ona zawsze to jedno oczko trze.wczesniej jak byla dzidziusiem to kilka razy jej lzawilo i robilam masaz kanalika i przechodzilo i moze on sie ciagle zapycha🤔
ja obstawiam zapalenie spojowek, jesli nie covid (zapalenie spokojwek to objaw). To bardzo zarazliwe i bardzo czeste w zlobku. U mojej miesiac temu to byl objaw covida wlasnie. Jak pisalam - sol fizjologiczna kilka razy dziennie, ewentualnie krople z antybiotykiem. Jesli bedzie jak u nas to potem bedzie miec czerwone gardlo i temp.

reklama
ja obstawiam zapalenie spojowek, jesli nie covid (zapalenie spokojwek to objaw). To bardzo zarazliwe i bardzo czeste w zlobku. U mojej miesiac temu to byl objaw covida wlasnie. Jak pisalam - sol fizjologiczna kilka razy dziennie, ewentualnie krople z antybiotykiem. Jesli bedzie jak u nas to potem bedzie miec czerwone gardlo i temp.
Ten zlobek mnie wykonczy.mnie bierze przeziebienie a tu jeszcze jeczy dusza grasuje.Mam nadzieje ze nie bedzie covida czy innego 💩

Nawet nieźle :) my dziś 32+1. Dziś mam wizytę to dowiem się jak dzieciaki rosną. Zastanawiam się ile jeszcze zechcą zostać w brzuchu 😀
Ja to mam nadzieje, ze min 4 tyg postanowi jeszcze posiedziec ;) w czw mial 2200 g. Ale juz coraz ciezej mi sie poruszać. Podziwiam jak Ty z dwójką sobie radzisz. Mnie tak boli prawe zebro, ze ledwo sie przekrecam w nocy 🙈
Jeszcze teraz mam byc mniej aktywna, wiec glownie siedze i leze.

reklama
Ja to mam nadzieje, ze min 4 tyg postanowi jeszcze posiedziec ;) w czw mial 2200 g. Ale juz coraz ciezej mi sie poruszać. Podziwiam jak Ty z dwójką sobie radzisz. Mnie tak boli prawe zebro, ze ledwo sie przekrecam w nocy 🙈
Jeszcze teraz mam byc mniej aktywna, wiec glownie siedze i leze.
Och mam takie dni, że tylko narzekam 😂 ale akurat dziś jest super, nawet się wyspałam.
Dużo kanapuje i jakoś czas leci. Liczę jeszcze, żeby chociaż do połowy października wytrzymać w trzypaku.
Ładna macie już wagę, jeszcze troszkę i wchodzisz w bezpieczny czas. Z jednej strony nie mogę się doczekac, żeby poznać dzieci a z drugiej trochę mam stracha jak to będzie 🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry