• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas pół nocy wisk , w dzień to samo od wczoraj , temperatura do 39st i katar 😪 , chyba kolejne ząbki wychodzą tak myślę, oszalec można. Myślicie że do sklepu na szybko można z nią wyskoczyć czy trzymać w domu? Wczoraj wieczorem była tak rozpalona że szok i płacz płacz i płacz, i od rana to samo, teraz śpi już 1,5h . Bidulka moja 😔
na bank nie zeby. Jesli temp i placz to obstawiam gardlo. Podalabym ibuprofen i zapisala ja do lekarza.
Z temp nie powinna wychodzic nigdzie, bo jest oslabiona.

reklama
wczoraj np. Rozmawiałam że znajoma, która w maju chyba urodzila bliźniaczki. Mowi ze każdemu życzy takich grzecznych i spokojnych dzieci. Więc zdarzają się i cudne obsługiwalne dzieci i trzeba mieć nadzieję!
Powiem Wam, że przeraża mnie co będzie, jak sobie poradzę z jednym( pierwszym) a co dopiero jakbym czekała na bliźniaki. Mega podziwiam mamy bliźniaków! Macie jakąś nadludzką moc😍😍
Ja na moje też nie mogę narzekać, naprawdę. Śpią praktycznie całe noce od 3 mca życia. Zasypiają bez większych problemów między 20 a 21 . Mam nadzieję że to się nie zmieni 😂

U nas pół nocy wisk , w dzień to samo od wczoraj , temperatura do 39st i katar 😪 , chyba kolejne ząbki wychodzą tak myślę, oszalec można. Myślicie że do sklepu na szybko można z nią wyskoczyć czy trzymać w domu? Wczoraj wieczorem była tak rozpalona że szok i płacz płacz i płacz, i od rana to samo, teraz śpi już 1,5h . Bidulka moja 😔
Ja bym chyba nie ryzykowała spacerów do sklepu 🥴

Cześć dziewczyny 🤗 przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie 😍 leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój ♥️
Gratulacje, mały jest śliczny 🥰 niech rośnie zdrowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry