• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miliaa odpoczywam ;) We wtorek mam znów wizytę to się dowiem co i jak, czy szyjka się twarda zrobiła, czy dalej miękka. Potem będę miała miesiąc wolnego, bo dr idzie na urlop. Po urlopie 25 sierpnia mam jechać do niej do szpitala na większe usg :) Od 7 sierpnia zaczynam chodzić do szkoły rodzenia :)

reklama
[FONT=&quot]kiwisia GRATULACJE!!!!!!!!![/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sylwia1985 SUPER wiem co czujesz bo sama mało przytomności nie straciłam ze szczęścia jak zobaczyłam to serduszko. Wszystko już będzie dobrze, zobaczysz[/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]memories02[/FONT] ja też taki szczypiorek jestem i też nie wiem kiedy będę miała brzuszek, mam posturkę po mamie i ona mówi że dopiero w 6,7 miesiącu widać było że jest w ciąży! Wiec mnie pewnie czeka to samo.

[FONT=&quot]martka273[/FONT] jesteś z Bielska? Jak ja kocham to miasto...We Wrocławiu mieszkam dopiero 5 lat wcześniej mieszkałam w Żorach więc do Bielska miałam blisko, uwielbiałam tam jeździć i rozkoszować się jego niezwykłym klimatem.

Eh, ja już żyję tylko poniedziałkową wizytą u lekarza żeby mu pokazać te wyniki no i koniecznie usg bo wczoraj znów najadłam się strachu, nad ranem jakoś dziwnie zaczęło boleć mnie podbrzusze, ale zupełnie tak jak bolało mnie do 4 tygodnia, ciągnący ból i ukłucia w jajnikach. Położyłam się jeszcze ale jak wstałam to na wkładce zauważyłam oprócz oczywiście wypływającej luteiny brązową wydzielinę! Nie było tego dużo ale od razu za telefon, lekarz pyta czy żywa krew mówię że nie raczej coś na kształt brunatnych upławów, spytałam czy mam jechać na pogotowie, powiedział że nie, że mam leżeć cały czas nie przemęczać się, a jeśli będzie bolało to podbrzusze to wziąć nospę. Nic nie brałam, plamienie już się nie pojawiło, ból również ale co się człowiek nastresuje przez tą ciąże to masakra. Dzwonię po swoich koleżankach ale one już chyba mają mnie za histeryczkę i nie chcą słuchać , powtarzają w kółko że one też lekko plamiły a wszystkie donosiły ciążę i że mam się w końcu uspokoić! Może ja już przesadzam, nie wiem… ale to silniejsze ode mnie.Martwi mnie też to że jakby nie należy już do dr Żurawskiego obowiązek interesowania się mną, umowa z kliniką wygasła, do widzenia, a ja go ciągle molestuje o wszystko bo zostałam bez opieki, wizytę u mojego ginekologa mam dopiero 21 sierpnia! Przecież ja do tego czasu powinnam już chyba zrobić jakieś badania genetyczne czy coś w tym stylu prawda? Dzwonię tam codziennie czy zwolniło się jakieś miejsce ale niestety, tak to jest jak się pcha do lekarza rozchwytywanego przez wszystkich...

Hej dziewczynki:-)

Kate mi mąż z Norwegii naprzywoził pampersy 1 i 2

Millia to napewno mężuś ślicznie wam mieszkanko wyszykuje na wasz powrót :-) ale będziesz mieć niespodzianke :tak:

Lawendowy to nie fajnie Cie potraktowano, dziwi mnie jak mogli podać Ci lek na ktory jestes uczulona, skoro jest to tam podstawowy wywiad? Widocznie trafilas na kogos malo kompetentnego

A ja dzis odbieram mojego mężusia z lotniska :-) dopiero po 22 wiec caly dzien leże jak na szpilakch. Auto mamy automat, przez korki nie jade wiec postanowilam sie sama po niego wybrac
W nocy nie moge spac :-( dzis tylko 5 godzin

Aduś widzę że podekscytowana jesteś. Ja też jak Marek z Niemiec przyjeżdżał to nie mogłam spać i się denerwowałam;-)

Kate ja sobie zakupiłam Pampersy 3, ale to dlatego że na nie była promocja. Chcę na początek Dada zobaczyć, chyba że ktoś mi tanio Pampers załatwi.

Właśnie sobie komedię Woody Allena obejrzałam pt "Paryż"
Dziś mi się nudzi jak diabli.

Aduś ależ Ci zazdroszczę :-) ja po mojego też bym pojechała!

Lawendowy Sen to po prostu nie mieści mi się w głowie jak oni mogli tak Cię potraktować? i tę kobietę również? koszmar! im więcej pacjentów zareaguje na takie traktowanie tym większa szansa,że to się zmieni, qurcze a myślałam,że te lata kiedy lekarze robili co chcieli w szpitalach minęły bezpowrotnie ... moje kłopoty ze zdrowiem właśnie były z tego powodu

Miliaa
wow - masz już niemal wszystko gotowe! super!

Darii trzymam kciuki za jutrzejsze dobre wiadomości &&&&&&

Kate - z mojego krótkiego doświadczenia i używania pieluszek polecam Pampersy Premium Care i Dada - obie firmy bardzo się u nas sprawdzają. Mam jeszcze w szafce Rossmanowe - ale jeszcze nie miałam okazji użyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry