• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

no ja dlatego mam nadzieje ze to dziewczynka, bo chlopaka łatwiej zobaczyc wiec moze ktoś już by zobaczył na usg...narazie nic, wiec liczę na dziewuchę:):)ale zobaczymy za 3 tygodnie:)

reklama
Witajcie Kochane :-)

Madzialenak jak się czujesz? No spa pomogła i skurcze odeszły???

Lawendowy życzę szybkiego powrotu do zdrówka, żebyś jak najszybciej mogła rozmawiać ile się da bez bólu

Sylwia cieszę się razem z Tobą :-) zobaczyć tą bijącą kropeczkę to przeżycie na całe życie

IKasia jakie Twoje maleństwo już duże :-) Ja idę jutro na usg genetyczne, stresuje się troszkę :(

Życzę wszystkim miłego dnia

Darii u mnie ok, macica mi się stawia ale tylko 2, 3 razy dziennie więc to normalne na tym etapie ciąży;-) Mały już ma sporo siły bo bolą mnie jego przeciągania i wyciąganie mojej skóry ;-)

Trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze usg genetyczne, na pewno wszystko będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny,

we wtorek moja kuzynka urodziła syna przez źle odebrany poród okazało się że dziecko jest niedotlenione leży pod respiratorem i ma zapalenie płuc nałykało się zielonych wód słyszałyście o takim przypadku napiszcie proszę jakie rokowania w takiej sytuacji

Sylwia, tak się cieszę kochana, że u Was wszystko dobrze.
Gratuluję tej wymarzonej, dla uszu matki, muzyki.

Ikasia, ale numer :)
Jeszcze tego nie grali, żeby u weterynarza robić usg i sprawdzać płeć :-)

Darii,
trzymam mocno kciuki za jutrzejsze usg genetyczne. Jestem całym ♥ z Tobą. Na pewno wszystko jest ok.

Martaczi,
nie słyszałam o takim przypadku, ale wierzę, że maluszek wyjdzie z tego obronną ręką.

reklama
Mnie wczoraj wypisali do domu, z gorączką 38,5.
Mimo przepisanego antybiotyku gorączka nie spada. Okazało się, że antybiotyk jest z grupy penicylin, na którą jestem uczulona.
Tylko im, to można mówić do znudzenia i tak robią swoje. Ubłagałam ketonal, bo też nie chcieli przepisać, bo w razie bólu, kazali brać paracetamol. Gratis mam jeszcze zapalenie żył w dwóch miejscach po wenflonach.
Ja rozumiem, że szpital jest z lat 80, ale sprzęt również, a co najgorsze, mentalność ludzi także.
Mój M powiedział, że tego tak nie zostawi i będzie składał skargę do rzecznika praw pacjenta. A to co się tam wyrabia, to najlepiej nadaje się do mediów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry