miliaa
Fanka BB :)
memories...spoko, ja mam maly brzuch wlasciwie caly czas... nikt nie wierzy, ze ja wlasciwie za chwile rodze
a brzuszek bylo widac dopiero kolo 6-7 miesiaca, takze masz jeszcze czas. :-) tez sie martwilam o dzidzie ale pytalam lekarza i on powiedzial, ze wielkosc brzucha to indywisualna sprawa i nie ma to zadnego wplywu na rozwoj dziecka...
Adus...spokojnie, mnie tez pobolewal kregoslup, boli szczegolnie jak jest lozysko z tylu. tylko to sa takie bole z krzyza typu skurcze miesiaczkowe? czy normalnie boli cie kregoslup?
co do rozdraznienia, masz prawo, kochana tylko hormonow w tobie szaleje, ze tym to sie w ogole nie przejmuj, tez masz czasem takie dni, ze nie podchodz bez kija a meza bym zabila...za nic..za to, ze jest
a brzuszek bylo widac dopiero kolo 6-7 miesiaca, takze masz jeszcze czas. :-) tez sie martwilam o dzidzie ale pytalam lekarza i on powiedzial, ze wielkosc brzucha to indywisualna sprawa i nie ma to zadnego wplywu na rozwoj dziecka...Adus...spokojnie, mnie tez pobolewal kregoslup, boli szczegolnie jak jest lozysko z tylu. tylko to sa takie bole z krzyza typu skurcze miesiaczkowe? czy normalnie boli cie kregoslup?
co do rozdraznienia, masz prawo, kochana tylko hormonow w tobie szaleje, ze tym to sie w ogole nie przejmuj, tez masz czasem takie dni, ze nie podchodz bez kija a meza bym zabila...za nic..za to, ze jest