• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

memories...spoko, ja mam maly brzuch wlasciwie caly czas... nikt nie wierzy, ze ja wlasciwie za chwile rodze:tak: a brzuszek bylo widac dopiero kolo 6-7 miesiaca, takze masz jeszcze czas. :-) tez sie martwilam o dzidzie ale pytalam lekarza i on powiedzial, ze wielkosc brzucha to indywisualna sprawa i nie ma to zadnego wplywu na rozwoj dziecka...

Adus...spokojnie, mnie tez pobolewal kregoslup, boli szczegolnie jak jest lozysko z tylu. tylko to sa takie bole z krzyza typu skurcze miesiaczkowe? czy normalnie boli cie kregoslup?
co do rozdraznienia, masz prawo, kochana tylko hormonow w tobie szaleje, ze tym to sie w ogole nie przejmuj, tez masz czasem takie dni, ze nie podchodz bez kija a meza bym zabila...za nic..za to, ze jest:sorry2:

reklama
Fusun to jestesmy na tym samym etapie tez dzis mam 1dc i jutro jade robic fsh i tez dopiero bedziemy podpisywac wszystko o ile badania beda ok
Sylwia super wiesci gratuluje
Kwisia czekamy na fotke malutkiej niech sie zdrowo chowa

Millia no ten ból to nie rozróżniam jaki.. juz nie boli ale ciężko mi się dzis oddycha, muszę sobie ciśnienie później zmierzyć.. pozattym mam ogromną ochote na chińszczyzne :P:-p:szok:
Millia patrze na Twój suwak i oczom niewierze ...:szok: za 5 dni porodówka! aż mnie ciary przechodzą.. A jak wczoraj pokazali baby Cambridge i jego malutkie paluszki i buźke było widac to az sie poplakałam.. jak cudownie jest tulic swoje dzieciatko :sorry2:takie male, bezbronne .. niczego nieświadome ...ehhh

Aduśmnie też czasem kręgosłup boli, ale to podobno na tym etapie normalne, może za dużo leżysz w jednej pozycji. Mnie właśnie najbardziej pobolewa rano. Ja też bywam rozdrażniona, dzisiaj Hania bryka sporo i czuję się mniej przestraszona. Ja też się wczoraj wzruszyłam na widok małego księcia i Kate. A mój m był dumny, że mamy ten sam fotelik w którym William wkładał maleństwo do samochodu.

Sylwia gratuluje serduszka, teraz to poleci z górki.
Kate dobrze, że pojechałaś. Mnie też dr powiedziała jak tylko mnie coś zaniepokoi to mam jechać na IP.

Jeny upał okropny, a ma być gorzej. Wczoraj tylko pojechałam na godz do szpitala, a czułam się jak po całodniowym wypadzie na zakupy. Padłam i spałam.
Gotadora przedmuchaj trochę chłodu...

SonySony ... specjalnie dla Ciebie

ice-queen.jpg

Załączniki

• ice-queen.jpg
    ice-queen.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć