• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia cudne wieści :-) gratuluje, teraz duzo wypoczywaj i unikaj stresów jak tylko się da

Gotadora
u mnie też szaro buro :-( ciekawe co bedzie z zapowiadanych na piatek afrykanskich upalów...?:sorry2: wolalabym zeby nie byly takie afrykanskie bo w naszym stanie ciezko bedzie je zniesc :(

reklama
Aduś ja też nie tęsknie aż za takimi upałami, ale żeby było tak normalnie jak to w lecie - słoneczko ...

tak jak tej tutaj dobrze:

147478606.jpg

no a tu to już nieosiągalne marzenie:

5-Ways-to-Survive-Your-Summer-Pregnancy.jpg

Załączniki

• 147478606.jpg
    147478606.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 5-Ways-to-Survive-Your-Summer-Pregnancy.jpg
    5-Ways-to-Survive-Your-Summer-Pregnancy.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 105
Sylwia--> Gratuluje!!! wszystkie wiemy jakie to jest szczescie zobaczyc serduszko naszego wyczekiwanego tyle maluszka!!:happy:

A teraz pytanie do dziewczyn, czy u którejś z Was brzuszek "wyskoczył" ok 4-5 miesiaca? Bo ja mam wrazenie, ze moj brzusio plaski jest caly czas i czekam z niecierpliwoscia az mi urośnie. Jestem ogólnie chudzinka, ale myslalam ze u takich szczypiorków jak ja własnie wczesniej widac brzusio ciazowy ;) Ale jesli na usg prenatalnych wszystko bylo okey to na pewno w dzidziulkiem tez jest okey:)

Sylwia przepięknie, to serduszko wynagrodziło Ci wszystkie trudy :-D

kiwisia gratuluję :-D super, że poszło w miarę gładko, napisz coś więcej jak będziesz miała czas przy swojej kruszynce.

Wczoraj zrobiłam pierwszy zastrzyk, punkcję mam mieć około 5 sierpnia:tak:

Dziewczyny a ja mam dziś jakiś zły dzień :-( boli mnie kręgosłup i jakoś mi ciężko i duszno :-( czuje się rozdrażniona... Nie wiem co to moze oznaczać, zaczyna mnie to martwic, za wcześnie u mnie ja jakieś "akcje" ... slyszalam ze jak lożysko jest z tyłu to może kręgosłup pobolewać, ale wcześniej mnie raczej nie bolał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry