• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia jak się cieszę!!!! :-D:-D:-D widzisz, a jeszcze niedawno pisałaś,że odpuszczasz, dobrze,że był ten spontan, bo teraz to juz będzie pikać przez całe Twoje życie to serduszko :-D
Lilia to gdzie Ty kochana, mieszkasz?bo ja na śląsku i tu jest upał!!!! :tak: ja też lubię słoneczko, ale mogę się podzielić, jak co...;-)
A ja dziś spacerowałam z koleżanką , która jest w 13 tc i ma większy brzuch ode mnie!!!czy to wróży, że się aż tak nie roztyję??;-)

reklama
martka - Tychy się kłaniają :tak: Ja ogólnie jestem ciepłolubna, uwielbiam ciepełko :-) Przyjmę ciepełka ile się da :tak:Jak będzie go za dużo to po prostu pochowam do wiaderek i wykorzystam w terminie późniejszym jak będzie zimno :-D Mogłabym mieszkać w kraju gdzie cały rok jest ciepło.

Ostatnia edycja:
A ja się tak zastanawiam, czy w przypadku słabych żołnierzyków lepiej jest robić icsi z długo hodowanymi plemnikami, czy lepiej nie kochać się tylko 7 dni przed zabiegiem?

Byłam dzisiaj dziewczynki u mojegop brata weterynarza I zrobił mi usg...zjadłam czekolade zeby rozbudzic Maluszka...no I nie spał...kucał sobie I ssał kciuka...I za nic nie chciał zmienić pozycji I pokazac co ma między nóżkami....:p; uparciuch...:)ale fajny widok:)

reklama
Ikasia moja mała też długo się ukrywała, na dwóch pierwszych usg sobie spała, gdy braciszek w tym czasie oczywiście wywijał różne pozycje akrobatyczne :-D no i że będziemy mieć synka wiedziałam już od 12 tygodnia, a córeczkę dopiero w 16 tygodniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry