• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate maja jedna zasadniczą róznice... sa 50% tańsze :-D:-D sama byłam w szoku jak mi kiedys mąż mówił że chłopaki zówożą do Polski całe walizy pampersów z kraju gdzie wszystko prawie jest kilka razy droższe.. a pampersy w Norwegi sa podobno dofinansowywane przez państwo i az dziwi mnie że nie ma w związku z tym limitu zakupu ich w sklepach

Avocado no ja właśnie zastanawiam się czy te 1 to nie za małe... ale mam ich raptem z 6 paczek.. czyli 150 sztuk do mam nadzieje ze zdaży maluch je zuzyc i nie wyrosnie od razu

ja zamówiłam sobie w UK pampersa micro new baby - czego nie mogę znaleźć w PL, tzn znalazłam jedną ofertę ale w cenie ponad dwukrotnie wyższej, new baby sensitive, no i z bootsa, bo są tanie i mają dobrą opinię, ale wzięłam tylko takie na początek. Potem będziemy kupować dady, bo znajomi je bardzo chwalą. I mam zamiar kupić wielorazowe pieluszki.

To nawet nie wiedziałam, że u mnie takie tanie pieluszki:) już niedługo kupimy pierwszą paczkę dla Hani i chyba kupię jedną pampers a drugą libero dla porównania.

Hi grils :-)

a co tu tak cicho? normalnie jak nigdy...

Lawendowy Sen jak się czujesz? mam nadzieje,że dziś już lepiej

Molla ... wiem,że teraz jest Ci bardzo trudno, pisz do nas jak możesz, wiesz,że myślami jesteśmy z Tobą! trzymaj się!

gotadora...ja się melduje! dziewczynom pewnie goraco dziś, wiec pewnie leza i odpoczywają...
ja niestety dziś musze moje du.psko podnieść i jechać na to ktg, bo maz wczoraj mebelki skladal dla małego i nie miał jak mnie zawieźć...

Ostatnia edycja:
reklama
gotadora ja bym się z chęcią zamieniła...u mnie pewnie ponad 30 stopni dzis...a ja bardzo zle znosze upały...a do tego mam mega katar I bol gardła,....zwariowac mozna..:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry